fbpx
Τα φυλλαράκια της τέχνης Κατερίνα Ανδρικοπούλου, Φωτεινή Βαρδάκα, Χρυσάνθη Δενδρή, Ανέζα Κολόμβου, Μαίρη Μπιρμπίλη, Απόστολος Πάππος, Καίτη Παρασκευά, Δώρα Πουρή Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού Μεταίχμιο

Τα φυλλαράκια της τέχνης


Η Πίξελ, η Φαρσί, η Πόζα Λίζα, η Τζόγια, ο Άνω Κάτω, ο Σαρδάμ, ο Αμανέους και ο Τάτσι Μήτσι Κότσι, μαζί με τον πιστό φίλο σκύλο τους, τον Φιρφιρή, γεννήθηκαν από τη φαντασία των συντακτών του ELNIPLEX και πήραν μορφή από τα πινέλα της εικονογράφου Ρένιας Μεταλληνού. Η ευρηματική αυτή παρέα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά βιβλίων των εκδόσεων Μεταίχμιο «Τα Φυλλαράκια».

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να εμπλέξει τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική διαδικασία έμπνευσης και ψυχαγωγίας. Το παιδί-αναγνώστης γίνεται μέλος μιας παρέας φίλων και, μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, έρχεται σε επαφή με την τέχνη. Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο τεχνικές και ιδέες που αναπτύσσουν τη συνθετική σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Μια συναρπαστική εξερεύνηση στη μαγεία της τέχνης που έρχεται να προστεθεί στα άλλα δύο βιβλία της σειράς, Τα φυλλαράκια των μαθηματικών και Τα φυλλαράκια της γλώσσας.

Τα φυλλαράκια της τέχνης
Κατερίνα Ανδρικοπούλου, Φωτεινή Βαρδάκα, Χρυσάνθη Δενδρή, Ανέζα Κολόμβου, Μαίρη Μπιρμπίλη, Απόστολος Πάππος, Καίτη Παρασκευά, Δώρα Πουρή
Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού
Μεταίχμιο
48 σελ.
ISBN 978-618-03-0530-2
Τιμή: €7,70
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.