fbpx
Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε: Το ξύπνημα του Γκόλεμ Αγγελική Ράδου Polaris

Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε: Το ξύπνημα του Γκόλεμ


Εκδικητικά φαντάσματα, στοιχειωμένα σπίτια, ανατριχιαστικά όνειρα: κανείς δεν τα έχει περιγράψει καλύτερα απ’ τον «άρχοντα του μακάβριου», τον συγγραφέα Έντγκαρ Άλαν Πόε. Δύο αιώνες μετά την εποχή του, οι Σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε παρακολουθούν τον δωδεκάχρονο Έντγκαρ σε μια σειρά από τρομακτικά μυστήρια και περιπέτειες που μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει ζήσει.

Αφού γλιτώνει από την τιμωρία του καθηγητή με το περίεργο πρόσωπο, ο Έντγκαρ περιπλανιέται στην αυλή του σχολείου του, όταν εμφανίζεται μπροστά του μια μοχθηρή ανδρική φιγούρα, που του ψιθυρίζει ένα τρομερό μήνυμα. Την ίδια στιγμή, η Ελίφ οραματίζεται τον κίνδυνο που απειλεί τον φίλο της, χωρίς να υποψιάζεται ότι ο μυστηριώδης άνδρας έρχεται κυρίως για κείνη... Τα μυστικά του παρελθόντος δεν μπορούν να μείνουν πια κρυμμένα, και τα δύο παιδιά θα παλέψουν ενάντια σε σκοτεινές δυνάμεις, για την ίδια τους την ύπαρξη και για τη ζωή των αγαπημένων τους. Η φιλία και η μητρική αγάπη θα νικήσουν, άραγε, το μίσος που προκάλεσε τη φοβερή έγερση του Γκόλεμ;

Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε: Το ξύπνημα του Γκόλεμ
Αγγελική Ράδου
Polaris
152 σελ.
ISBN 978-960-6829-77-2
Τιμή: €7,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.