fbpx
Πώς έμπλεξα με τη δικαιοσύνη και άλλες άγνωστες λέξεις Πάνος Χριστοδούλου εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή Νομική Βιβλιοθήκη

Πώς έμπλεξα με τη δικαιοσύνη και άλλες άγνωστες λέξεις


Μέσα από τις αφηγήσεις του παππού του, που ήταν δικαστής το μακρινό 2015, ο Άρης ζει μαζί του τις δίκες όπου ήταν πρόεδρος και γίνεται άλλοτε δικηγόρος, που πρέπει να βοηθήσει κάποιον ο οποίος έπεσε θύμα απάτης, και άλλοτε περιβόητος κλέφτης έργων τέχνης, που προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από τη δικαιοσύνη...

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ρόλων, ο Άρης μαθαίνει με συναρπαστικό τρόπο τη λειτουργία των δικαστηρίων και πόσο σημαντικό είναι το έργο τους. Μαζί του κι εμείς.

Το βιβλίο περιέχει και το on line παιχνίδι «Ο μικρός δικαστής». Μετά την ανάγνωση του βιβλίου, τα παιδιά δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι.

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και επόμενα έργα της σειράς, η οποία απευθύνεται και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προτρέποντάς τους να διαβάσουν τις ιστορίες αυτές μαζί με τα παιδιά και να συζητήσουν στη συνέχεια για τα ζητήματα που αναδεικνύονται.

Πώς έμπλεξα με τη δικαιοσύνη και άλλες άγνωστες λέξεις
Πάνος Χριστοδούλου
εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή
Νομική Βιβλιοθήκη
80 σελ.
ISBN 978-960-562-474-3
Τιμή € 12,99
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.