fbpx
 Στο Κοίτα και βρες: Ιστορίες από τη Βίβλο (Χριστούγεννα), τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν την ιστορία της γέννησης του Ιησού σε έναν κόσμο γεμάτο από λεπτομέρειες και χρώματα. Η ιστορία της γέννησης παρουσιάζεται με μια αφήγηση σε απλή γλώσσα και συνοδεύεται από ενδιαφέρουσες σκηνές που περιέχουν πολλούς χαρακτήρες, ζώα και αντικείμενα, ώστε τα παιδιά να τα αναζητήσουν στις μεγάλες αυτές εικόνες. Αντικείμενα-κλειδιά που πρέπει να αναζητήσουν βρίσκονται στο εσωτερικό της διπλωμένης σελίδας. Αυτές τις σελίδες τα παιδιά μπορούν να τις ανοίξουν και να ανακαλύψουν νέες ευχάριστες δραστηριότητες. Επίσης, μπορούν να μάθουν να συλλαβίζουν τις απλές λέξεις που έχουν επιλεγεί στις λίστες με τα αντικείμενα που θα αναζητήσουν.  Αυτή η μοναδική Βίβλος με εικόνες προσφέρει διαφορετικές μορφές παιχνιδιού και γνώσης. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω. Μια πιστή διήγηση των κεφαλαίων 1 και 2 του Ευαγγελίου του Λουκά και του κεφαλαίου 2 του Ευαγγελίου του Ματθαίου, προσαρμοσμένη για παιδιά.  Κοίτα και βρες: Ιστορίες από τη Βίβλο (Χριστούγεννα) Charlotte Thoroe μετάφραση: Άννα Σουμέκα εικονογράφηση: Gill Guile Ελληνική Βιβλική Εταιρία 10 σελ. Τιμή € 8,00

Κοίτα και βρες: Ιστορίες από τη Βίβλο


Αυτές οι αγαπημένες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης παρουσιάζονται με μια αφήγηση σε απλή γλώσσα, σε μεγάλες διπλωμένες σελίδες, και είναι εικονογραφημένες με ενδιαφέρουσες σκηνές, γεμάτες με πολλούς χαρακτήρες, ζώα και αντικείμενα, ώστε τα παιδιά να τα αναζητήσουν. Αντικείμενα-κλειδιά που πρέπει να αναζητήσουν βρίσκονται στο εσωτερικό της διπλωμένης σελίδας. Αυτές τις σελίδες τα παιδιά μπορούν να τις ανοίξουν και να ανακαλύψουν μια λίστα με αντικείμενα που πρέπει να ψάξουν και να βρουν.

Αυτή η μοναδική εικονογραφημένη Βίβλος συνδυάζει διαφορετικά είδη μάθησης. Καθώς τα παιδιά από 3 χρονών και πάνω διαβάζουν και παίζουν με αυτές τις ιστορίες, αρχίζουν να γνωρίζουν καλύτερα το περιεχόμενο της Βίβλου.

Κοίτα και βρες: Ιστορίες από τη Βίβλο
Περιπέτειες της Παλαιάς Διαθήκης
Charlotte Thoroe
μετάφραση: Άννα Σουμέκα
εικονογράφηση: Gill Guille
Ελληνική Βιβλική Εταιρία
20 σελ.
Τιμή € 8,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.