fbpx
Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και έχει ως κύριο θέμα την επίσκεψη του τετράχρονου Σπυράκου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. 

Η ιστορία λειτουργεί επιμορφωτικά για κάθε παιδί, δίνοντάς του τη δυνατότητα να γνωρίσει τον όμορφο κόσμο της φύσης και των ζώων. Παράλληλα του μαθαίνει να εξωτερικεύει την ανάγκη του για επικοινωνία, να εκφράζει με μεγαλύτερη σαφήνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματά του και να εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες και πολύτιμες συμβουλές προς τους γονείς από την ψυχολόγο-λογοπεδικό Ελίνα Μαξίδου.
Καινοτομία του βιβλίου: ο κωδικός QR που βρίσκεται τυπωμένος στο εσωτερικό και στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, με τη χρήση του οποίου (μέσω οποιουδήποτε smartphone ή tablet) οι κάτοχοι του βιβλίου έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τις εκδόσεις Μέλει και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (διαγωνισμούς με δώρα για όλη την οικογένεια, χρήσιμες συμβουλές προς τους γονείς και τα παιδιά κλπ).
Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή για iPhone και iPad (αφήγηση από την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, πάνω από 50 ήχοι, παιχνίδια μνήμης και παζλ με ζώα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου).

Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Φάνης Χαραλάμπους
εικονογράφηση: Χάρης Μαργαρίτης
Μέλει
60 σελ.
Τιμή € 11,00

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.