fbpx
Ελληνίδα μάνα Η θλιμμένη Παναγιά της ελληνικής λογοτεχνίας Ελένη Χωρεάνθη

Ελληνίδα μάνα


«Το βιβλίο τούτο αποτελεί την έντυπη μορφή ομιλίας της κ. Ελένης Χωρεάνθη σε εκδήλωση αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας, που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας...

Με την έκδοση του πονήματος αυτού πραγματοποιούμε, πιστεύουμε, ένα ακόμα βήμα, αφού παρέχουμε τη δυνατότητα στον φιλαναγνώστη και κάθε πνευματικό άνθρωπο να έχει στα χέρια του μια μελέτη αφιερωμένη στο ιερότερο πρόσωπο της ελληνικής οικογένειας,, ένα ταξίδι περιπλάνησης στην αρχαία, βυζαντινή και νεοελληνική λογοτεχνία για την Ελληνίδα μάνα.

Η εργασία αυτή, μια άκρως ευσυνείδητη και σοβαρή προσπάθεια, αφού η κ. Ελένη Χωρεάνθη κατάφερε μέσα στα χρονικά όρια και τους περιορισμούς που θέτει μια τέτοια εκδήλωση να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα της Ελληνίδας μάνας, τεκμηριώνοντας τα λεγόμενά της με ψήγματα λογοτεχνικών θησαυρών της ελληνικής γραμματείας» σημειώνει ο Λουκάς Αμπελιώτης, πρόεδρος του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου «Ο Γεώργιος Βούρος».

Ελληνίδα μάνα
Η θλιμμένη Παναγιά της ελληνικής λογοτεχνίας
Ελένη Χωρεάνθη
ISBN 978-960-99260-1-0
Διάθεση:
Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδίων Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ»
Τηλ.: 22710 92800, 6934337101
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.