fbpx
Η επιγενετική επανάσταση Σύγχρονη βιολογία και η αντίληψή μας περί γενετικής, ασθενειών και κληρονομικότητας Νέσα Κάρεϊ Μετάφραση: Ίων Παπασπύρου Ροπή

Η επιγενετική επανάσταση


Η επιγενετική μπορεί να αλλάξει δραματικά την αντίληψή μας για τη δομή και τη συμπεριφορά της ζωής στη Γη. Το νέο αυτό ερευνητικό πεδίο εξηγεί γιατί η χαρτογράφηση του γενετικού κώδικα δεν αρκεί για να καθορίσουμε το πώς ένας οργανισμός αναπτύσσεται ή δρα, και μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς δημιουργείται η βιοποικιλότητα. Έχει όμως ξεπεράσει τα όρια της βιολογίας και πλέον ασκεί σημαντική επιρροή στις τελευταίες έρευνες για τον εθισμό στα ναρκωτικά, τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του λιμού και τις σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες των παιδικών τραυμάτων.

Ο τόμος αυτός αποτελεί μια απλή και κατανοητή εισαγωγή στην επιγενετική, καθώς διερευνά την εικοσάχρονη ιστορία του πεδίου, τονίζοντας παράλληλα τα τελευταία ευρήματα και καινοτομίες.

Η επιγενετική επανάσταση
Σύγχρονη βιολογία και η αντίληψή μας περί γενετικής, ασθενειών και κληρονομικότητας
Νέσα Κάρεϊ
Μετάφραση: Ίων Παπασπύρου
Ροπή
30 σελ.
ISBN 978-618-82009-0-6
Τιμή: € 22,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.