Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων
Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ & Jerry Toner Μετάφραση Κωνσταντίνος Κέλλης Κλειδάριθμος

Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων


«Ονομάζομαι Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ και κατάγομαι από αριστοκρατική γενιά. Από την κυριότητα της οικογένειάς μου έχουν περάσει αμέτρητοι δούλοι. Γνωρίζουμε τα πάντα για τη διαχείρισή τους».

Ο Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ δίνει πρακτικές συμβουλές για το πώς να αγοράζετε δούλους, πώς να παίρνετε από αυτούς το μάξιμουμ, πώς να ξεχωρίζετε τους καλούς και να τιμωρείτε τους κακούς. Πραγματεύεται λεπτά ζητήματα, όπως πότε πρέπει να επιτρέπετε στους δούλους σας το σεξ, αν πρέπει να κάνετε οι ίδιοι σεξ μαζί τους και πότε είναι καλό να τους απελευθερώνετε. Εφοδιασμένος με αυτόν τον οδηγό, θα γίνετε κύριος του σπιτιού σας.

Οι Ρωμαίοι υποδούλωσαν εκατομμύρια ανθρώπους και δεν διανοήθηκαν ποτέ ότι θα μπορούσε να καταργηθεί η δουλεία ή πως ήταν ηθικά κατακριτέα. Βλέποντας τα πράγματα με τα μάτια ενός Ρωμαίου, μας δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσουμε το φαινόμενο της δουλείας στην Αρχαιότητα και να αναρωτηθούμε μήπως κάποιες από τις ιδέες τους τις αξιοποιούμε ακόμα και σήμερα για να διαχειριστούμε το δικό μας «προσωπικό». Άραγε, οι σημερινοί «μισθωτοί σκλάβοι» είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τους «δούλους» της εποχής του Φαλξ; Πόσο διαφορετικοί είμαστε εμείς από τους Ρωμαίους;

Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων
Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ & Jerry Toner
Μετάφραση Κωνσταντίνος Κέλλης
Κλειδάριθμος
256 σελ.
ISBN 978-960-461-693-0
Τιμή € 12,90
001 patakis eshop

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

*  Το email σας:

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.