fbpx
Αυτό εδώ είναι νερό

Αυτό εδώ είναι νερό


Αντιμέτωπος με την πρόκληση να συνοψίσει όλα όσα πίστευε για τη ζωή, την ανθρώπινη φύση και τη μακροχρόνια ευτυχία σε μια σύντομη ομιλία προς τους απόφοιτους του Κολεγίου Kenyon, ο διάσημος συγγραφέας Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας έγραψε αυτό το εκπληκτικό δοκίμιο, που εκδίδεται πρώτη φορά στα ελληνικά.

Ψάχνοντας για απαντήσεις σε φαινομενικά απλά ερωτήματα, σ’ αυτό το βαθύ και πνευματώδες μανιφέστο ο Γουάλας μάς προσφέρει κωμικές παρατηρήσεις για τη σύγχρονη καθημερινότητα και ανασκαλεύει βασικές αρχές της ανθρώπινης φύσης: Μας αποκαλύπτει την πιο θεμελιώδη και σημαντική θέση που παίρνουμε κάθε μέρα – πώς να σκεφτούμε για τον κόσμο όπου ζούμε.

Γραμμένο με τον μοναδικό συνδυασμό πηγαίου χιούμορ, βαθιάς σκέψης και πρακτικής φιλοσοφίας που χαρακτηρίζει το έργο του Γουάλας, το βιβλίο εξερευνά τις προκλήσεις της καθημερινότητας και προσφέρει συμβουλές που μας εμπνέουν ξανά και ξανά με κάθε ανάγνωση.

Αυτό εδώ είναι νερό
Μερικές σκέψεις για τη ζωή
David Foster Wallace
μετάφραση: Κώστας Καλτσάς
Κριτική
160 σελ.
Τιμή € 10,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.