fbpx
Σύντομη ιστορία του πολέμου

Σύντομη ιστορία του πολέμου

Ένα επίκαιρο ανάγνωσμα, που αφηγείται την ιστορία του πολέμου από τις προϊστορικές –ίσως και τις προανθρώπινες– απαρχές του μέχρι τη σημερινή εποχή των αλγορίθμων, των ατομικών όπλων και της κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των παγκόσμιων υπερδυνάμεων.

Η ζωηρή περιγραφή και η οξυδερκής ματιά του Dyer, ο οποίος εν είδει επιλόγου διερευνά και την πιο πρόσφατη απειλή που διαμορφώνεται μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την ανατροπή της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, το καθιστούν ζωτικής σημασίας για τον σημερινό αναγνώστη που θέλει να κατανοήσει τον ρόλο του πολέμου στη μακροχρόνια ανθρώπινη ιστορία: γιατί τον κάνουμε – και πώς μπορούμε να τον σταματήσουμε.

 

Σύντομη ιστορία του πολέμου
Ο διαχρονικός ρόλος του πολέμου στην ανθρώπινη ιστορία
Gwynne Dyer
μετάφραση: Ηφαιστίωνας Χριστόπουλος
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
304 σελ.
ISBN 978-960-484-878-2
Τιμή €16,99
001 patakis eshop

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ - ΔΟΚΙΜΙΑ
Χωρίς φόβο

Είναι εφικτό να ζούμε χωρίς φόβο; Ασφαλώς. Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλό τους χάρη σε αυτή τη μέθοδο, τεκμηριωμένη από πάρα πολλές επιστημονικές μελέτες. Τέσσερα σαφή και...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.