fbpx
Μπάιρον

Μπάιρον

Δύο μεγάλες προσωπικότητες συναντιούνται σε αυτό το βιβλίο: Ο Λόρδος Μπάιρον, ποιητής, σύμβολο του Ρομαντισμού, γοητευτική και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ταυτισμένος με το κίνημα του φιλελληνισμού και την Ελληνική Επανάσταση του 1821, και ο Τζουζέπε Τομάζι ντι Λαμπεντούζα, σαγηνευτικός συγγραφέας, διάσημος για το εμβληματικό μυθιστόρημά του Ο γατόπαρδος, το σπουδαιότερο ιταλικό μυθιστόρημα του 20ού αιώνα.

Με αγάπη και σπουδή ο Τομάζι ντι Λαμπεντούζα, εξαιρετικός γνώστης της αγγλικής λογοτεχνίας, δεινός αφηγητής και με χιούμορ, ανατέμνει τη ζωή και το έργο του Μπάιρον, ζωντανεύει την ταραχώδη εποχή όπου έζησε, ξεδιπλώνει χωρίς φόβο και πάθος όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει στη δική του έρευνα και μας καλεί να τον ξαναγνωρίσουμε μέσα από ένα λιτό αλλά εμβριθές και ελκυστικό κείμενο, με ιδιαίτερη σημασία για εμάς, που έχουμε φυλάξει μια θέση στην Ιστορία μας για τον Μπάιρον.

 

Μπάιρον
Giuseppe Tomasi di Lampedusa
Μετάφραση: Δήμητρα Δότση
Αιώρα
128 σελ.
ISBN 978-618-5369-35-4
Τιμή €11,00
001 patakis eshop

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ - ΔΟΚΙΜΙΑ
Χωρίς φόβο

Είναι εφικτό να ζούμε χωρίς φόβο; Ασφαλώς. Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλό τους χάρη σε αυτή τη μέθοδο, τεκμηριωμένη από πάρα πολλές επιστημονικές μελέτες. Τέσσερα σαφή και...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.