fbpx
Περιφερειακή ανάπτυξη

Περιφερειακή ανάπτυξη

Στη δεύτερη αναθεωρημένη έκδοση του επιτυχημένου βιβλίου Περιφερειακή ανάπτυξη, ο συγγραφέας Σεραφείμ Πολύζος προχωρεί στη βελτίωση και τον εμπλουτισμό της ύλης, διατηρώντας ωστόσο αμετάβλητη την αρχική δομή του τόμου.

Συγκεκριμένα, στη νέα του έκδοση, η ύλη ενσωματώνει τις νέες εξελίξεις που έχουν σημειωθεί την τελευταία δεκαετία στην ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία. Ακόμα, έχει γίνει επικαιροποίηση των στατιστικών στοιχείων που αφορούν τις περιφερειακές ανισότητες και τα χαρακτηριστικά των ανισοτήτων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τέλος, η εκτύπωση του βιβλίου είναι έγχρωμη, γεγονός που εξασφαλίζει την καλύτερη απεικόνιση των σχημάτων και καθιστά την ανάγνωση ευχάριστη και αποδοτική.

 

Περιφερειακή ανάπτυξη
Σεραφείμ Πολύζος
Κριτική
808 σελ.
ISBN 978-960-586-314-2
Τιμή €80,00
001 patakis eshop

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ - ΔΟΚΙΜΙΑ
Χωρίς φόβο

Είναι εφικτό να ζούμε χωρίς φόβο; Ασφαλώς. Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλό τους χάρη σε αυτή τη μέθοδο, τεκμηριωμένη από πάρα πολλές επιστημονικές μελέτες. Τέσσερα σαφή και...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.