fbpx
Το τίμημα Πασχάλης Μαγγίδης Ιωλκός

Το τίμημα


Στο μυθιστόρημα ξετυλίγεται η ιστορία ενός νέου ανθρώπου, του Δημήτρη, ο οποίος εξαιτίας ενός περιστατικού για το οποίο μόνο τυπικά ήταν υπεύθυνος και υποτιμώντας τη δύσκολη κατάσταση από την επερχόμενη οικονομική κρίση, υπέβαλε την παραίτησή του στην επιχείρηση που εργαζόταν.

Η αιφνίδια απώλεια των κεκτημένων, η έλλειψη προοπτικής και το πολύμηνο καθημερινό άπραγο κυνήγι αναζήτησης δουλειάς, τον οδηγούσαν στην απόγνωση. Και δεν ήταν και μόνος. Είχε ήδη δώσει υπόσχεση σε μια κοπέλα που, λόγω των νέων συνθηκών, αδυνατούσε να εκπληρώσει. Η ψυχολογία του καθημερινά χειροτέρευε και πεισιθάνατες σκέψεις μπαινόβγαιναν στο μυαλό του. Απρόσμενα ένα τηλεφώνημα από μια φίλη του στην Αμερική τού έδωσε ελπίδα με τον ξενιτεμό του.
Άραγε θα τον πλανέψει ο ξένος τόπος ή θα νικήσει ο πόθος του για επιστροφή στην πατρίδα και στην αγαπημένη του; Και ποιο θα είναι τελικά το τίμημα της παρορμητικής αντίδρασής του να παραιτηθεί από τη δουλειά του;

Το τίμημα
Πασχάλης Μαγγίδης
Ιωλκός
335 σελ.
ISBN 978-960-426-838-2
Τιμή € 15,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.