fbpx
Κοινωνικά εργαλεία

Κοινωνικά εργαλεία


Σε αυτό το απολαυστικό αλλά και πρακτικό βιβλίο, ο Alan C. Fox μοιράζεται μαζί σας 54 εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι, να πετύχετε επαγγελματικά και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

Ο Alan σάς μυεί σε κάθε εργαλείο, καθοδηγώντας σας μέσα από εμπνευσμένες σκέψεις και απολαυστικά περιστατικά από την πραγματική ζωή. Οι ιστορίες του θα σας αγγίξουν και οι συμβουλές του θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας, γιατί τα εργαλεία που προτείνει μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και να φέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Μεταξύ άλλων, θα μάθετε:
Γιατί μερικές φορές είναι καλύτερο να «τηγανίζετε ένα άλλο αυγό» και να μην παραμένετε σε μια κατάσταση που σας δυσαρεστεί.
Πότε είναι ώρα να «ανεβείτε το βουνό» και να δοκιμάσετε τα όριά σας.
Και γιατί είναι σημαντικό να παρατηρείτε «την αγκράφα της ζώνης των άλλων», κοινώς, γιατί πρέπει να δίνετε περισσότερη βάση στα έργα τους, παρά στα λόγια τους.

Κοινωνικά εργαλεία
54 στρατηγικές για ουσιαστικότερες σχέσεις, χαρούμενη ζωή και περισσότερο πλούτο
Alan C. Fox
μετάφραση: Δάφνη Παπαδούδη
Κλειδάριθμος
272 σελ.
Τιμή € 14,90
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.