fbpx
Διά γυναικός τα κρείττω

Διά γυναικός τα κρείττω


Το βιβλίο ∆ιά γυναικός τα κρείττω αφιερώνεται στη σύγχρονη γυναίκα που, συμμετέχοντας ενεργά σ' όλα τα κοινωνικά, πολιτιστικά και επαγγελματικά δρώμενα, έχει κατακτήσει σχεδόν όλα τα –μέχρι πρότινος θεωρούμενα– ανδρικά κάστρα. Μελετά τη γυναίκα που δημιουργεί, δρα, διευθύνει, παράγει, ερευνά, αθλείται και απασχολεί με το έργο της την κοινωνία και την κοινή γνώμη.

Οι γυναίκες που παρουσιάζονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου αντιπροσωπεύουν τη δομή της κοινωνίας, καθώς προέρχονται από πολλούς και διάφορους κλάδους: την επιχειρηματικότητα, τις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα, τα κοινά, τη φιλανθρωπία και κοινωνική προσφορά, τον αθλητισμό, τον Τύπο, τη μόδα και άλλους. Οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτές είναι προβεβλημένες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Όμως όλες δίνουν το δικό τους παρών στα δρώμενα της πόλεως της Θεσσαλονίκης και έξω απ' αυτήν.

Διά γυναικός τα κρείττω
Στράτος Σιμιτζής
Εκδόσεις Δέσποινα Κυριακίδη
224 σελ.
Τιμή € 14,90
001-patakis-eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.