Χαριτίνη Μαλισσόβα

Χαριτίνη Μαλισσόβα

Χαριτίνη ΜαλισσόβαΗ Χαριτίνη Μαλισσόβα γεννήθηκε και κατοικεί στο Βόλο. Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Το 2011 έγραψε το πρώτο παραμύθι με θέμα την κρίση και ήρωες τις Νεράιδες,τους Πρίγκιπες του Χειμώνα και το ζωηρό Ξωτικό, με τίτλο Μια Παραμονή Πρωτοχρονιάς που το διασκεύασε σε θεατρική μορφή. Από τότε ακολούθησαν άλλα δύο θεατρικά, Το πιο σοβαρό πρόβλημα του Αϊ-Βασίλη" και το Είμαστε όλοι μια αγκαλιά, με τους ίδιους ήρωες σε νέες περιπέτειες καθώς και το παραμύθι Μια μέρα στο βυθό. Όλα τα παραμύθια της δραματοποιούνται από τους μαθητές κι έχουν παρουσιαστεί σε σχολικές γιορτές.

Από το 2013 συνεργάζεται με την εφημερίδα «Θεσσαλία» της Μαγνησίας στην οποία διατηρεί στήλη όπου δημοσιεύονται κριτικές της και άρθρα αλλά και ρεπορτάζ για το βιβλίο, τον κινηματογράφο και την εκπαίδευση, ενώ έχει φιλοξενήσει σε συνεντεύξεις λογοτέχνες και εικαστικούς.

Συνεργάζεται με το portal kifisia-life, ενώ από το 2011 διατηρεί το ιστολόγιο Δια-λόγου διαδρομές (haritinicom.blogspot).

 

Συντακτική Ομάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας:
 
     

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.