fbpx
«Τα 20+1 πιο όμορφα φετινά χριστουγεννιάτικα βιβλία» της Ράνιας Μπουμπουρή

«Τα 20+1 πιο όμορφα φετινά χριστουγεννιάτικα βιβλία» της Ράνιας Μπουμπουρή

Χιόνια, έλατα, άστρο φωτεινό, φάτνη, τάρανδοι, έλκηθρα, δώρα, Αϊ-Βασίλης… η φετινή παραγωγή χριστουγεννιάτικων βιβλίων περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε ιστορίες κλασικές ή πρωτότυπες, ήρωες πασίγνωστους ή νέους και άγνωστους ακόμη, βιβλία μικρού ή μεγάλου σχήματος, Ελλήνων δημιουργών ή –κυρίως– μεταφρασμένα, σε κάθε περίπτωση όμως γραμμένα με πολλή αγάπη και με στόχο ν’ αποτυπώσουν και να μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας για τα πιο όμορφα φετινά χριστουγεννιάτικα βιβλία που έπεσαν στην αντίληψή μας.

 

dioptra gramma zozefinaΈνα γράμμα από τη θεία Ζοζεφίνα

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η οικογένεια Ποντικόφσκι παίρνει ένα απρόσμενο γράμμα από την Αμερική. Η θεία Ζοζεφίνα, διάσημη πιανίστρια που δίνει ρεσιτάλ σε όλο τον κόσμο, σκοπεύει να τους επισκεφτεί. Οι Ποντικόφσκι όμως είναι φτωχοί, πώς θα φανούν αντάξιοι στις προσδοκίες της θείας; Ο Κάσπαρ και η αδελφή του η Φελίτσια αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από τους γείτονές τους. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας!

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη αγάπη και νοσταλγία...

Ένα γράμμα από τη θεία Ζοζεφίνα
Michael Engler
εικονογράφηση: Martina Matos
μετάφραση: Βίκυ Κατσαρού
Διόπτρα
32 σελ.
ISBN 978-960-605-875-2
Τιμή €8,80

 

ikaros 1pos na krupsis ena liontariΠώς να κρύψεις ένα λιοντάρι τα Χριστούγεννα

«Δεν επιτρέπονται τα λιοντάρια στο τρένο», είπε η μαμά. Η Έλλη θα φύγει για τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της, αλλά το λιοντάρι της δεν μπορεί να πάει μαζί τους. Η Έλλη στενοχωριέται και το λιοντάρι αποφασίζει να τους ακολουθήσει στα κρυφά. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να κρύψεις ένα λιοντάρι τα Χριστούγεννα;

Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι τα Χριστούγεννα
Helen Stephens
εικονογράφηση: Helen Stephens
μετάφραση: Μαριλένα Πανουργιά
Ίκαρος
40 σελ.
ISBN 978-960-572-285-2
Τιμή €12,90

 

ikaros 2nyxterino trenoΝυχτερινό τρένο

Στον δρόμο για τις διακοπές, η Μαρί και ο μπαμπάς της παίρνουν το νυχτερινό τρένο για να επισκεφτούν τη Γιαγιά. Και ξαφνικά, μια βλάβη αναγκάζει το τρένο να σταματήσει στη μέση του χιονισμένου δάσους. Η Μαρί, γεμάτη περιέργεια, θα βγει έξω ανυπομονώντας να ζήσει τη δική της περιπέτεια... Ανάμεσα στα δέντρα, μια απίστευτη έκπληξη την περιμένει! Πίσω στο τρένο, όταν επιστρέψει να διηγηθεί στον μπαμπά της όσα έζησε, αυτός δεν πιστεύει ούτε λέξη! Κι αν όλα αυτά ήταν ένα γλυκό όνειρο;

Η ιδιαίτερη γραφή του Rodolphe αναδεικνύει τη μαγεία της ιστορίας με απαράμιλλο τρόπο, ενώ οι εικόνες του Louis Alloing δημιουργούν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι προοπτικών σ’ ένα τοπίο με έντονη κινηματογραφική διάθεση.

Νυχτερινό τρένο
Rodolphe
εικονογράφηση: Louis Alloing
μετάφραση: Μυρσίνη Γκανά
Ίκαρος
40 σελ.
ISBN 978-960-572-293-7
Τιμή €13,30

 

kaleidoskopio koritsakiΤο κοριτσάκι με τα σπίρτα

Η εικαστική πρωτοπορία συναντά την κλασική παράδοση, σε ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του Hans Christian Andersen. Μια πασίγνωστη ιστορία, "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", σε μια μοναδική έκδοση!

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα
Hans Christian Andersen
εικονογράφηση: Kveta Pacovska
μετάφραση: Δήμητρα Σίμου
Καλειδοσκόπιο
28 σελ.
ISBN 978-960-471-185-7
Τιμή €11,90

 

kalendis egoΕγώ το ξωτικό

Πώς είναι, άραγε, η ζωή ενός ξωτικού; Είναι πράγματι υπέροχη, γεμάτη αστερόσκονη, παιχνίδια, καραμέλες και σοκολατένια κέικ, ταξίδια με έλκηθρα πάνω στους πάγους και χιλιάδες ζαχαρωτά; Αν θέλετε να μάθετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ιστορία του Ντελφ, ενός μοναδικού ξωτικού που θα το λατρέψετε!

Ο Ντελφ αφηγείται την ιστορία του από το δάσος των Χριστουγέννων, εκεί όπου έρχεται κάθε χρόνο ο σάκος με τα γράμματα των παιδιών και μπαίνουν μπρος οι μηχανές σαν ένα τεράστιο εργοστάσιο παιχνιδιών. Όμως την τελευταία νύχτα που όλα πρέπει να είναι έτοιμα, ένα γκρινιάρικο ξωτικό θα σταματήσει τις μηχανές... Τι δώρα θα μοιράσει ο Αϊ-Βασίλης;

Εγώ το ξωτικό
Μαριβίτα Γραμματικάκη
εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού
Καλέντης
40 σελ.
ISBN 978-960-594-064-5
Τιμή €14,00

 

kastanioti kainouria stoliΗ καινούρια στολή του Αϊ-Βασίλη

Η στολή του Αϊ-Βασίλη έχει παλιώσει, είναι βρόμικη και γεμάτη τρύπες. Και σαν να μη φτάνουν αυτά, του πέφτει και λίγο μικρή. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποκτήσει μια καινούρια. Μήπως είναι καιρός να τολμήσει μια αλλαγή; Ποια στολή θα διαλέξει; Και γιατί τη νύχτα των Χριστουγέννων δε συναντά κανένα παιδί να τον περιμένει με προσμονή;

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μας θυμίζει ότι ο πραγματικός μας εαυτός, όπως και η μαγεία των γιορτών, δεν εξαρτάται από εξωτερικά γνωρίσματα αλλά κρύβεται μέσα μας.

Η καινούρια στολή του Αϊ-Βασίλη
Μανώλης Νικόλτσιος
εικονογράφηση: Αποστόλης Ιωάννου
Καστανιώτης
32 σελ.
ISBN 978-960-03-6644-0
Τιμή €12,00

 

kleidar mikros eliotΚαλά Χριστούγεννα, Μικρέ Έλιοτ

Ο Μικρός Έλιοτ δεν είναι πολύ σίγουρος για το τι είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων. Όταν όμως συναντά τον Άγιο Βασίλη, τον ρωτάει αν μπορεί να του φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων κι εκείνος του απαντά πως θα πρέπει να το βρει μόνος του…

Καλά Χριστούγεννα, Μικρέ Έλιοτ
Mike Curato
εικονογράφηση: Mike Curato
μετάφραση: Αυγή Δαφερέρα
Κλειδάριθμος
40 σελ.
ISBN 978-960-461-975-7
Τιμή €9,90

 

kleidar to pneuma tou xioniouΤο πνεύμα του χιονιού: Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

Ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο για αναγνώστες κάθε ηλικίας, που αποτελείται από 24 κεφάλαια – ένα για κάθε ημέρα του Δεκέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα. Μια ιστορία μαγική, που θα σας μεταφέρει στα δάση του Βορρά και θα σας ζεστάνει την καρδιά με τα συγκινητικά της μηνύματα για τη φιλία και την πίστη στην αγάπη.

Ο Κρίστιαν λατρεύει τα Χριστούγεννα. Φέτος όμως θα είναι διαφορετικά, γιατί έχει χάσει τη μεγάλη του αδερφή. Καθώς κολυμπάει λυπημένος στην πισίνα, βλέπει ένα κοριτσάκι με τη μύτη κολλημένη στο παράθυρο. Είναι η Χέντβιχ, ένα κορίτσι όλο ζωντάνια, με κόκκινα μαλλιά και κόκκινη κάπα. Γίνονται φίλοι και πηγαίνουν μαζί στο σπίτι της για να πιουν κακάο. Ο Κρίστιαν ενθουσιάζεται με τον υπέροχο στολισμό για τα Χριστούγεννα και με την ομορφιά του σπιτιού. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ένας παράξενος άντρας που εμφανίζεται ξαφνικά έρχεται για να δώσει τη λύση στο μυστήριο. Θα καταφέρει ο Κρίστιαν να ανακαλύψει το μυστικό της Χέντβιχ, αλλά και να φέρει ξανά στο σιωπηλό και μελαγχολικό σπίτι του το πνεύμα των Χριστουγέννων; Και ποια είναι πραγματικά η Χέντβιχ;

Η εταιρεία Anonymous Rights έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου.

Το πνεύμα του χιονιού: Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία
Maja Lunde
εικονογράφηση: Lisa Aisato
μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
Κλειδάριθμος
200 σελ.
ISBN 978-960-461-971-9
Τιμή €19,90

 

metaixmio o gatos ton xristougenonΟ γάτος των Χριστουγέννων

O Αφράτος, ο χαδιάρης γάτος του Άγιου Βασίλη, πάει και κοιµάται στα πιο απίθανα µέρη! Έτσι, την παραµονή των Χριστουγέννων παίρνει έναν υπνάκο µέσα σ’ ένα κουτί, και όταν ξυπνάει ανακαλύπτει ότι είναι τυλιγµένος για δώρο και φορτωµένος στο έλκηθρο µαζί µε τα υπόλοιπα πακέτα!

Πώς θα γλιτώσει; Και πώς θα σώσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα από τους ληστές που θέλουν να τα κλέψουν;

Ο γάτος των Χριστουγέννων
Λούσι Ρόουλαντ
εικονογράφηση: Πόλα Μπόουλς
μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Μεταίχμιο
32 σελ.
ISBN 978-618-03-1810-4
Τιμή €14,40

 

metaixmio o xionanthroposΟ Χιονάνθρωπος

Η κλασική ιστορία του Ρέιµοντ Μπριγκς µαγεύει τους µικρούς αναγνώστες εδώ και 40 χρόνια. Ξεκινώντας ως εικονογραφηµένο βιβλίο χωρίς λόγια, µεταφέρθηκε στον κινηµατογράφο και στο θέατρο αποσπώντας πολλά βραβεία. Σε αυτή τη µοναδική έκδοση, ο Μάικλ Μορπούργκο την αναπλάθει προσθέτοντας κείµενο και µοιράζεται εκ νέου τη µαγεία της µε την επόµενη γενιά.

Ο Χιονάνθρωπος
Μάικλ Μορπούργκο
εικονογράφηση: Ρόμπιν Σο
μετάφραση: Αγγελική Δαρλάση
Μεταίχμιο
164 σελ.
ISBN 978-618-03-2092-3
Τιμή €11,00

 

metaixmio xristougenna stin erimoΧριστούγεννα στην έρημο

Στην έρημο Καλαχάρι τίποτα δε θυμίζει τα Χριστούγεννα των περιοδικών! Ούτε χιόνι, ούτε έλατα, ούτε χριστουγεννιάτικο γεύμα! Έτσι, ο Σάνι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι αναζητώντας τα τέλεια Χριστούγεννα, ώσπου ανακαλύπτει ότι μπορεί τελικά... να τα άφησε πίσω του!

Χριστούγεννα στην έρημο
Έμιλι Γκράβετ
εικονογράφηση: Έμιλι Γκράβετ
Μεταίχμιο
32 σελ.
ISBN 978-618-03-1854-8
Τιμή €14,40

 

minoas istoriaΗ ιστορία των Χριστουγέννων

Η γέννηση του Χριστού και η ιστορία των Χριστουγέννων μέσα από τρυφερά λόγια και όμορφες εικόνες για πολύ μικρά παιδιά.

Η ιστορία των Χριστουγέννων
Μελανί Γκρανζιρά
μετάφραση: Μαρίνος Βαλλιάνος
Μίνωας
32 σελ.
ISBN 978-618-02-1387-4
Τιμή €9,99

 

minoas perimenontasΠεριμένοντας τα Χριστούγεννα

Πάρε κι εσύ μέρος στο κυνήγι του θησαυρού και βοήθησε τη Βιολέτα και τον Πέτρο να απαντήσουν στην πρόκληση της γιαγιάς τους! Από την 1η έως τις 25 Δεκεμβρίου ανακάλυψε 25 θησαυρούς που συμβολίζουν τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του χειμώνα.

Μια διαδραστική ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να περιμένουν τα Χριστούγεννα με περισσότερη υπομονή!

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα
Ναταλί Λεκάγι – Κλερ ΛεΜεγ
μετάφραση: Κωνσταντίνα Αρμενιάκου
Μίνωας
44 σελ.
ISBN 978-618-02-1380-5
Τιμή €13,30

 

papadopoulos pappousΟ παππούς μου ο Αϊ-Βασίλης

Πολυαγαπημένη μου Νίνα, αυτά τα Χριστούγεννα, σου στέλνω ένα γράμμα…

Κάθε Χριστούγεννα, η Νίνα και η οικογένειά της διαβάζουν ένα γράμμα που της έγραψε ο Παππούς της. Στο γράμμα του εύχεται από τα βάθη της καρδιάς του στη Νίνα να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο. Αναπολεί τις μέρες που πέρασαν μαζί στον κήπο του βρίσκοντας βατράχια και φυτεύοντας σπόρους, όμως ο Παππούς ανησυχεί πως όλα τα πράγματα που αγαπούν τόσο πολύ κινδυνεύουν και προτρέπει τη Νίνα να βοηθήσει ώστε να προστατευθούν.

Μια επίκαιρη ιστορία γεμάτη ελπίδα με θέμα την προστασία του πλανήτη μας, αλλά και το χτίσιμο ενός καλύτερου κόσμου για τις μέλλουσες γενιές.

Ο παππούς μου ο Αϊ-Βασίλης
Michael Morpurgo
εικονογράφηση: Jim Field
μετάφραση: Μάνος Μπονάνος
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
48 σελ.
ISBN 978-960-569-957-4
Τιμή €12,98

 

pataki kala xristoygennaΚαλά Χριστούγεννα, κύριε Ντίκενς!

Στο βιβλίο αυτό συναντάμε τον μεγάλο Τσαρλς Ντίκενς, όταν ήταν μικρός!

Γιορτάζουμε μαζί του τα Χριστούγεννα της ζωής του, στην αρχή στο πολυτελές σπίτι του στο Πόρτσμουθ, στη συνέχεια στα στενά σοκάκια του βιομηχανικού Λονδίνου κι έπειτα στο σκοτεινό εργοστάσιο όπου αναγκάστηκε να δουλέψει, όταν χρεοκόπησε η οικογένειά του. Γνωρίζουμε τα παιδικά χρόνια του μεγάλου συγγραφέα, τον χαρακτήρα και τις συνήθειές του, τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον παιδικό του κόσμο. Μαζί του θα συναντήσουμε κι εμείς τους ήρωες των μυθιστορημάτων του στην ομιχλώδη Αγγλία.

Κι όταν αργότερα, ο Τσαρλς Ντίκενς, αποφασίσει να γράψει γι’ αυτούς, θα μας παραδώσει ένα έργο που διαβάζεται κι αγαπιέται ως σήμερα.

Καλά Χριστούγεννα, κύριε Ντίκενς!
Ελένη Κατσαμά
εικονογράφηση: Βασίλης Κουτσογιάννης
Εκδόσεις Πατάκη
26 σελ.
ISBN 978-960-16-8494-9
Τιμή €12,20

 

pataki nixtaΗ νύχτα πριν από τα Χριστούγεννα στη Χώρα των Θαυμάτων

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων, μια σκοτεινή και χιονισμένη νύχτα. Ο Άγιος Βασίλης και οι τάρανδοί του ετοιμάζονταν για τη μεγάλη πτήση...

Αλλά αυτή δεν είναι μια παραμονή Χριστουγέννων σαν όλες τις άλλες. Φέτος ο Άγιος Βασίλης και οι τάρανδοί του έχουν να παραδώσουν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο σε ένα πολύ ασυνήθιστο μέρος – στη Χώρα των Θαυμάτων!

Η ιστορία μας είναι εμπνευσμένη από το κλασικό ποίημα «Ήταν η νύχτα πριν από τα Χριστούγεννα», αλλά σ’ αυτή την ευφάνταστη παραλλαγή της ο Άγιος Βασίλης κατεβαίνει από την καμινάδα και γνωρίζει χαρακτήρες όπως ο Τρελοκαπελάς, η Γάτα του Τσεσάιρ και η Βασίλισσα των Καρδιών. Και πού είναι η Αλίκη; Μήπως κρύβεται κάτω από το τραπέζι;

Η νύχτα πριν από τα Χριστούγεννα στη Χώρα των Θαυμάτων
Κάρυς Μπέξινγκτον
εικονογράφηση: Κέιτ Χίντλεϋ
μετάφραση: Μαρία Παπαγιάννη
Εκδόσεις Πατάκη
42 σελ.
ISBN 978-960-16-8365-2
Τιμή €11,10

 

pataki o planitis ton xristougenniatikon dentronΟ πλανήτης των χριστουγεννιάτικων δέντρων

Ποιες ιστορίες αρέσουν στα παιδιά; Διαστημικές περιπέτειες, αστείες, γεμάτες λογοπαίγνια, αγωνία και μυστήριο; Όλα τα βρίσκουν στο πανέξυπνο –μα και τρυφερό– αυτό βιβλίο του Ροντάρι.

Θα ταξιδέψουν στο διάστημα και θα γνωρίσουν δύο αξέχαστα παιδιά: τον Μάρκο και τον Μάρκους! Μη σας παραξενεύει που τα ονόματά τους μοιάζουν. Του Ροντάρι τού αρέσουν τα παιχνίδια με τις λέξεις και θα τα συναντήσετε σε όλες του τις ιστορίες.

Ο πλανήτης των χριστουγεννιάτικων δέντρων
Τζάννι Ροντάρι
μετάφραση: Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Χαρά Αρβανιτάκη
εικονογράφηση: Αλέκος Φουντουκλής
Εκδόσεις Πατάκη
198 σελ.
ISBN 978-960-16-8479-6
Τιμή €8,90

 

psicho nuxtaΤη νύχτα πριν από την Πρωτοχρονιά

Ο Αϊ-Βασίλης έχει πολλές δουλειές λίγο προτού έρθει η Πρωτοχρονιά – δώρα να τυλίξει, ταράνδους να ξυπνήσει και ένα έλκηθρο να βάλει μπρος. Αλλά μήπως κάτι ξεχνά;

Τη νύχτα πριν από την Πρωτοχρονιά
Κες Γκρέι – Κλερ Πάουελ
Ψυχογιός
32 σελ.
ISBN 978-618-01-3219-9
Τιμή €9,90

 

psicho giortinesΓιορτινές ιστορίες του κόσμου

Ελάτε μαζί μας στον μαγευτικό κόσμο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μια υπέροχη συλλογή από ιστορίες βασισμένες σε παραδόσεις και σε κλασικά παραμύθια από διάφορες χώρες. Ένα απίστευτο ταξίδι που θα σας κάνει να νιώσετε το αληθινό πνεύμα των γιορτών.

Γιορτινές ιστορίες του κόσμου
μετάφραση: Έρρικα Πάλλη
Ψυχογιός
40 σελ.
ISBN 978-618-01-3208-3
Τιμή €11,10

 

psicho oi pio xaroumenesΟι πιο χαρούμενες γιορτές

Άνοιξε τα παραθυράκια και άκου τα κουδουνάκια στον σκούφο του αρκούδου, τον τάρανδο να μασουλάει το καρότο του και άλλους γιορτινούς ήχους, σε αυτό το απίθανο βιβλίο με ήχους που ενεργοποιούνται με το φως.

Οι διαδραστικές σελίδες συμβάλλουν στην εξοικείωση των μικρών παιδιών με τα βιβλία. Το παιχνίδι «ψάξε και βρες» ανταμείβει την παρατηρητικότητα. Τα ρυθμικά στιχάκια, όταν διαβάζονται δυνατά, βοηθούν στη γλωσσική ανάπτυξη.

Οι πιο χαρούμενες γιορτές
Ψυχογιός
10 σελ.
ISBN 978-618-01-3175-8
Τιμή €13,30

psicho pentaleptesΠεντάλεπτες ιστορίες για τα Χριστούγεννα

«Μπαμπά, μαμά, μια ιστορία ακόμη!»
«Εντάξει, μια μικρούλα ιστορία!»

Δέκα σύντομες ιστορίες για να διαβάσουν οι γονείς στα παιδιά τους, καθώς περιμένουν τα Χριστούγεννα. Όμορφες στιγμές μαζί με τον Λουκά το ξωτικό, τον Όσκαρ το λαγουδάκι, τον Έκτορα τον πειρατή και πολλούς άλλους αστείους και διασκεδαστικούς ήρωες.

Διότι το διάβασμα μιας ιστορίας, ακόμη και για πέντε λεπτά, είναι πάντα απολαυστικό!

Πεντάλεπτες ιστορίες για τα Χριστούγεννα
μετάφραση: Έρρικα Πάλλη
Ψυχογιός
64 σελ.
ISBN 618-01-3148-8
Τιμή €11,10

 

Βρείτε όλα τα βιβλία στον παρακάτω σύνδεσμο:

001 patakis eshop


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«18+1 προτάσεις για Ημερολόγια 2024» της Ράνιας Μπουμπουρή

Πλησιάζει, όπως κάθε χρόνο, η ώρα να επιλέξουμε το αντικείμενο που θα χρησιμοποιούμε και θα συμβουλευόμαστε καθημερινά τη νέα χρονιά: το ημερολόγιό μας. Και, με βάση τη μεγάλη ποικιλία της φετινής...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«34+1 βιβλία που μας μεταδίδουν τη μαγεία των Χριστουγέννων» της Ράνιας Μπουμπουρή

Κάθε χρόνο, με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος τα πάντα γύρω μας παίρνουν μια πιο χαρούμενη όψη – δρόμοι και πλατείες, σπίτια και καταστήματα. Κι ανάμεσα στα καταστήματα, ξεχωρίζουν τα βιβλιοπωλεία. Με...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Ο Jo Nesbo επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής» του Χρήστου Ιωάννου

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Νορβηγός συγγραφέας Jo Nesbo έλαβε μία από τις ύψιστες τιμές για την πολύχρονη προσφορά του στον χώρο της λογοτεχνίας και αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.