fbpx
Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο το τελευταίο βιβλίο του Στίβεν Χόκινγκ

Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο το τελευταίο βιβλίο του Στίβεν Χόκινγκ

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο βιβλίο του μεγάλου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Το βιβλίο θα τιτλοφορείται Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα και περιγράφεται από τον οίκο John Murray, που θα το εκδώσει, ως μία συλλογή από τις πιο βαθιές σκέψεις του Στίβεν Χόκινγκ από το προσωπικό του αρχείο. Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνονται οι ανακαλύψεις και οι απόψεις του Χόκινγκ για τις μαύρες τρύπες, τη δημιουργία του Σύμπαντος, την ύπαρξη εξωγήινων, την ύπαρξη του Θεού και την εποίκηση του Διαστήματος.

Το βιβλίο, που βρισκόταν υπό συζήτηση πριν από τον θάνατο του Χόκινγκ και η οικογένειά του αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή της για την έκδοσή του, θα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη:
1) Γιατί Είμαστε Εδώ;
2) Θα Επιβιώσουμε;
3) Η Τεχνολογία θα μας σώσει ή θα μας καταστρέψει;
4) Πώς μπορούμε να ευημερήσουμε;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Μάρκες, παρά την αντίθετη επιθυμία του όσο ζούσε

Πριν από τον θάνατό του, ο μεγάλος συγγραφέας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες είχε σχεδόν ολοκληρώσει το τελευταίο του βιβλίο, το οποίο όμως «ξόρκισε» τους γιους του να σκίσουν και να μην το εκδώσουν ποτέ. Εκείνοι...

ΝΕΑ
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2024 στον Ιανό της Αθήνας

«Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας πει για την αγάπη…» Μιχάλης Γκανάς Για 15η χρονιά, στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και περισσότεροι από 100 άνθρωποι του πνεύματος (ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφοι,...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.