fbpx
Το βιβλίο που αναδίδει τη γλυκιά μυρωδιά του… καμένου λάστιχου

Το βιβλίο που αναδίδει τη γλυκιά μυρωδιά του… καμένου λάστιχου

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η αυτοκινητοβιομηχανία Kia για να προωθήσει το μοντέλο Stinger στις Ηνωμένες Πολιτείες, στέλνοντας σε περίπου 100 δημοσιογράφους από τον χώρο του ρεπορτάζ αυτοκινήτων ένα πολυτελές βιβλίο με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, οι παραλήπτες του βιβλίου μπορούσαν να ξύσουν την επιφάνεια των ελαστικών σε μία φωτογραφία του αυτοκινήτου για να μυρίσουν «τη γλυκιά μυρωδιά του καμένου λάστιχου», ενώ καλούνταν να κάνουν «δαχτυλίδια» με το δάχτυλό τους σε μία σελίδα, κάτω από την οποία βρισκόταν ένα ύφασμα με μικροΐνες, στο οποίο τα «δαχτυλίδια» έμοιαζαν με τα σημάδια που αφήνουν στο έδαφος τα λάστιχα όταν σπινιάρουν. Επίσης, το βιβλίο περιλάμβανε μία ψεύτικη κλήση για υπερβολική ταχύτητα...

Την καμπάνια αυτή έτρεξε πέρυσι η διαφημιστική εταιρεία Innocean και, όπως αναφέρει το Adweek, ήταν τόσο επιτυχημένη, ώστε η Kia παρήγγειλε ακόμα 2.000 ίδια βιβλία για να τα διανείμει σε αντιπροσωπείες και VIPs.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Μάρκες, παρά την αντίθετη επιθυμία του όσο ζούσε

Πριν από τον θάνατό του, ο μεγάλος συγγραφέας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες είχε σχεδόν ολοκληρώσει το τελευταίο του βιβλίο, το οποίο όμως «ξόρκισε» τους γιους του να σκίσουν και να μην το εκδώσουν ποτέ. Εκείνοι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.