fbpx
600.000 αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα πούλησε το βιβλίο του Τζέιμς Κόμεϊ

600.000 αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα πούλησε το βιβλίο του Τζέιμς Κόμεϊ

Κάθε προσδοκία έχουν ξεπεράσει οι πωλήσεις του βιβλίου A Higher Loyalty του πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, καθώς σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Flatiron Books το βιβλίο έχει ήδη πουλήσει περίπου 600.000 αντίτυπα σε όλες τις μορφές, χωρίς να διευκρινίσει αν ο αριθμός αυτός αφορά στις πωλήσεις μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή διεθνώς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πωλήσεις του A Higher Loyalty για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες πωλήσεις που έκαναν το πολυσυζητημένο Fire and Fury του Μάικλ Γουλφ και το What Happened? της Χίλαρι Κλίντον. Το μεν πρώτο έχει πουλήσει μέχρι σήμερα σχεδόν 975.000 αντίτυπα σε τυπωμένη μορφή, το δε δεύτερο πούλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα.

Το βιβλίο του Κόμεϊ ασκεί σκληρή κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο παρομοιάζει με μαφιόζο που δεν σέβεται τους νόμους και δεν ενδιαφέρεται για την ηθική ή την αλήθεια. Διόλου τυχαία, ο Τραμπ απομάκρυνε τον Κόμεϊ από το πόστο του στο FBI τον Μάιο του 2017, κι ενώ ερευνούσε τις καταγγελίες για παρέμβαση της Ρωσίας υπέρ του Τραμπ στις εκλογές του 2016.

Η κυκλοφορία του βιβλίου έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα λόγω των δημόσιων εμφανίσεων του Κόμεϊ σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις για την προώθησή του, αλλά και λόγω των ξεσπασμάτων του Τραμπ στο Twitter κατά του Κόμεϊ, του οποίου τους ισχυρισμούς απορρίπτει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.