fbpx
Η εκδοτική προσφορά του Μαΐου από την Alpha B

Η εκδοτική προσφορά του Μαΐου από την Alpha Bank

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, η Alpha Bank θα προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό την έκδοση Η ελληνική ενδυμασία από την αρχαιότητα ως τις αρχές του 20ού αιώνα (ελληνική και αγγλική έκδοση) με έκπτωση 40%, δηλαδή 24 ευρώ.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί καρπό της πολύχρονης και συστηματικής έρευνας της Ιωάννας Παπαντωνίου για την εξέλιξη της ελληνικής ενδυμασίας. Η διακεκριμένη σκηνογράφος και ενδυματολόγος με λόγο απλό, αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένο, και με τη βοήθεια των εικόνων ζωντανεύει τη μορφή και την περιβολή του ανθρώπου που κατοίκησε στον ελλαδικό χώρο από την προϊστορία έως την αρχαιότητα και από τους βυζαντινούς και τους μεταβυζαντινούς έως τους νεότερους χρόνους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τράπεζας «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, Αθήνα – με είσοδο από τη Στοά Νικολούδη) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ.: 210 326 2465, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η εκδοτική αυτή προσφορά της Alpha Bank έρχεται να ενταχθεί στη σημαντική εκδοτική δραστηριότητα της Τράπεζας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται εκδόσεις οικονομικού, ιστορικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, καθώς και εκδόσεις που σχετίζονται με την ιστορία της τέχνης και την αρχαία νομισματική, καλύπτοντας ποικίλες πτυχές της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή. Ο αριθμός των εκδόσεων ξεπερνά τους 178 τίτλους και τη διαχείρισή τους έχει αναλάβει η Βιβλιοθήκη της Τράπεζας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της
Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2446.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.