«ένα όνομα… ένας κόσμος»
«ένα όνομα… ένας κόσμος»

«ένα όνομα… ένας κόσμος»

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων (Αίθουσα Εκδηλώσεων) η εκδήλωση «ένα όνομα… ένας κόσμος».

Με την παραπάνω εκδήλωση θα παρουσιάσουμε σε γονείς και φίλους του σχολείου μας την καινοτόμο δράση ονοματοθεσίας των αιθουσών διδασκαλίας, η οποία εντάσσεται στη γενικότερη σταθερή προσπάθεια της σχολικής μας μονάδας για την οικοδόμηση μιας στέρεης σχέσης των παιδιών με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, που στοχεύει στη βαθύτερη γνωριμία των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας με σημαίνουσες μορφές του πολιτισμού μας, θα δοθούν στις αίθουσες διδασκαλίας ονόματα εξεχουσών προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των τεχνών, ενώ, παράλληλα, θα υπάρξει συστηματική ενασχόληση με το έργο και την προσφορά τους στη διάρκεια κάθε σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση των συγκεκριμένων προσωπικοτήτων, αναγνώσεις αποσπασμάτων του έργου τους από ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών και μελοποιημένη ποίηση από το μουσικό σύνολο «Πεισματάρηδες» και τη χορωδία της Γ΄ τάξης της σχολικής μας μονάδας.

Φιλική συμμετοχή (αλφαβητικά):

Μαρία Κουλούρη, Πάνος Κυπαρίσσης, Ελευθερία Κυρίτση, Αλέξιος Μάινας, Γιώργος Μαρκόπουλος, Έλενα Μαρούτσου, Μιχάλης Μελετίου, Μάριος Μιχαηλίδης, Νίκος Μοσχοβάκος, Θεόδωρος Παπαγιάννης, Πέτρος Στεφανέας, Νίκος Φιλντίσης, Γιώργος Χουλιάρας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας:
 
     

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.