fbpx
Βιβλίο της Λένας Μαντά διανέμεται από την Amazon δωρεάν στις ΗΠΑ σε e-book

Βιβλίο της Λένας Μαντά διανέμεται από την Amazon δωρεάν στις ΗΠΑ σε e-book

Εννέα βιβλία μεταφρασμένης λογοτεχνίας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν σε μορφή e-book οι Αμερικανοί χρήστες του Amazon Kindle μέχρι τις 24 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα ελληνικό.

Η λίστα των εννέα βιβλίων περιλαμβάνει μεταφρασμένα έργα συγγραφέων από τη Χιλή, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Σουηδία και τη Βόρεια Κορέα, καθώς και το μυθιστόρημα Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι της Λένας Μαντά (κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ψυχογιός), μεταφρασμένο στα αγγλικά από την Gail Holst-Warhaft.

«Πιστεύουμε ότι τα βιβλία έχουν τη δύναμη να μας συνδέουν ανεξάρτητα από γλώσσα, χώρα ή κουλτούρα» δήλωσε η Mikyla Bruder της Amazon Publishing σχετικά με την προσφορά αυτή της Amazon, προσθέτοντας: «Σήμερα επενδύουμε σε μεταφρασμένα βιβλία και δίνουμε στους αναγνώστες πρόσβαση σε ιστορίες από διαφορετικές πολιτιστικά οπτικές γωνίες, με στόχο να φτάσουμε το ένα εκατομμύριο αναγνώστες προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου».


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.