fbpx
Ο πρώην επικεφαλής του FBI «καρφώνει» τον Τραμπ

Ο πρώην επικεφαλής του FBI «καρφώνει» τον Τραμπ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται στις ΗΠΑ οι αντιδράσεις από την κυκλοφορία του βιβλίου A higher loyalty του πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, στο οποίο επιτίθεται κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο εκδοτικός οίκος Flatiron ανακοίνωσε ότι η πρώτη έκδοση του βιβλίου θα είναι στα 850.000 αντίτυπα, ένας αριθμός τεράστιος, αν αναλογιστεί κανείς ότι το βιβλίο-φαινόμενο του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ για τον Ντόναλντ Τραμπ, Fire and fury, είχε στην πρώτη του έκδοση μόλις 150.000 αντίτυπα. Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Macmillan, το Fire and fury έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα.

Τον περασμένο μήνα, μία ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter κατά του βιβλίου του Κόμεϊ το εκτόξευσε στην κορυφή των best seller της Amazon και έκτοτε βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, ενώ από την Πέμπτη, όταν άρχισαν να δημοσιεύονται αποσπάσματα του βιβλίου στον Τύπο, έχει επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Κόμεϊ θα εμφανιστεί σε σειρά αμερικανικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών για την προώθηση του βιβλίου του, το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.