fbpx
Το συγκινητικό αντίο της Έμα Χάνιγκαν στον σύζυγο και τα παιδιά της

Το συγκινητικό αντίο της Έμα Χάνιγκαν στον σύζυγο και τα παιδιά της

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 45χρονη Ιρλανδή συγγραφέα Έμα Χάνιγκαν, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

O εφημέριος Gerry Byrne ανέγνωσε στην κηδεία της Χάνιγκαν τα συγκινητικά τελευταία της λόγια προς τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά: «Ελπίζω να ξέρετε ότι θα είμαι εκεί, στις καρδιές σας, και εσείς θα είστε πάντα στη δική μου», ενώ αναφερόμενη ειδικά στα παιδιά της η Χάνιγκαν έγραψε: «Συνεχίστε να χορεύετε και οι δυο σας, συνεχίστε να διασκεδάζετε, να προσέχετε».

Η Χάνιγκαν είχε όμως και ένα αισιόδοξο μήνυμα να στείλει σε όλο τον κόσμο: «Υπάρχει αρκετό γκρίζο ήδη στον κόσμο. Αφήστε τα ροζ χνούδια και τη λάμψη να το διασπάσει. Αφήστε το γέλιο να ακουστεί» έγραψε, αποκαλύπτοντας πως «δεν υπήρξε ούτε μία μέρα που να ένιωσα μοναξιά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.