fbpx
 Ο κωμικός που τελείωσε το βιβλίο της πρόωρα χαμένης συζύγου του

Ο κωμικός που τελείωσε το βιβλίο της πρόωρα χαμένης συζύγου του

Ο κωμικός Πάτον Όσγουολτ ήταν παντρεμένος για πάνω από δέκα χρόνια με τη συγγραφέα Μισέλ Μακναμάρα όταν εκείνη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τον Απρίλιο του 2016. Και μέσα σε αυτά που άφησε πίσω της η σύζυγός του ήταν και το τελευταίο της βιβλίο, για το οποίο μελετούσε υλικό επί σχεδόν μία δεκαετία.

Η Μακναμάρα ειδικευόταν στα μη λογοτεχνικά βιβλία για πραγματικά εγκλήματα, και το τελευταίο της βιβλίο αφορούσε στον λεγόμενο «δολοφόνο του Γκόλντεν Στέιτ», έναν διαβόητο εγκληματία που από το 1976 έως το 1986 φέρεται να πραγματοποίησε πάνω από 50 σεξουαλικές επιθέσεις και δέκα δολοφονίες. Ο Όσγουολτ, αν και δεν είχε καμία σχέση με το έργο της συζύγου του, κατάφερε τελικά να το πιάσει από εκεί που το άφησε η Μακναμάρα και να το ολοκληρώσει. Το βιβλίο λέγεται I'll Be Gone in the Dark και κυκλοφόρησε την Τρίτη.

«Όλος αυτός ο χρόνος ήταν απλά μια πραγματικά επίπονη θολούρα» δήλωσε στο Entertainment Weekly ο ηθοποιός, περιγράφοντας το πώς μέσα στο πένθος του μπόρεσε να τελειώσει το βιβλίο, και να το κάνει σωστά. «Ήταν το δικό της βιβλίο και είναι ένα φανταστικό βιβλίο, ήθελα να το κάνω όπως θα το ήθελε αυτή» είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Γερμανία: 1,1 εκατομμύρια δωρεάν βιβλία σε παιδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Την ετήσια εκστρατεία της για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 23 Απριλίου υλοποιεί και φέτος η Ένωση Εκδοτών και Βιβλιοπωλών της Γερμανίας (Börsenverein), στο πλαίσιο της οποίας θα δωρίσει πάνω από 1,1...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.