fbpx
Η startup που μπλέκει τα ebooks με τα audiobooks

Η startup που μπλέκει τα ebooks με τα audiobooks

Πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ συγκέντρωσε η startup επιχείρηση Serial Box, η οποία συνδυάζει τα ebooks με τα audiobooks, προσφέροντας βιβλία-σίριαλ τόσο σε γραπτή, όσο και σε ακουστική μορφή.

Η Serial Box μιμείται τα τηλεοπτικά σίριαλ, διαθέτοντας κάθε εβδομάδα νέα «επεισόδια» για δικές της σειρές βιβλίων, τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει μέσω εφαρμογών ή μέσω της ιστοσελίδας της. Κάθε επεισόδιο συνήθως διαρκεί 30 λεπτά, αν το διαβάσει κανείς, ή μία ώρα, αν το ακούσει. Το κόστος είναι 1,59 δολάρια την εβδομάδα ή 18 δολάρια για ολόκληρη τη σεζόν, που συνήθως περιλαμβάνει 10 με 13 επεισόδια.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Serial Box, Μόλι Μπάρτον, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει καταφέρει να προσελκύσει και να διατηρήσει ένα πιστό κοινό, ενώ επεσήμανε πως η πλειοψηφία των αναγνωστών απολαμβάνει τη δυνατότητα να περάσει από τη γραπτή μορφή του επεισοδίου στην ηχητική μορφή με ένα μόνο κλικ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.