fbpx
14χρονη έγραψε βιβλίο για τη δρεπανοκυτταρική αναιμία

14χρονη έγραψε βιβλίο για τη δρεπανοκυτταρική αναιμία

Το όνειρο μιας 14χρονης με δρεπανοκυτταρική αναιμία από το Κολούμπους του Οχάιο έκανε πραγματικότητα το ίδρυμα Make-a-Wish, βοηθώντας τη να εκδώσει το δικό της βιβλίο για την ασθένεια από την οποία πάσχει.

«Σημαίνει πολλά για μένα να μεταδώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο. Όταν ήμουν μικρότερη όλοι οι διευθυντές και οι δάσκαλοι και όλοι στο σχολείο με ρωτούσαν τι είναι η δρεπανοκυτταρική αναιμία, πώς το αντιμετωπίζεις όλο αυτό, οπότε γιατί να μην έχω έναν σύντομο οδηγό και να τους τον δίνω ώστε να μπορούν να μάθουν τι είναι η ασθένεια και πώς ζω με αυτήν;» δήλωσε η 14χρονη Τίμπερλι Γουάιτ στο δίκτυο NBC 4, τονίζοντας πως θέλει τα άλλα παιδιά που υποφέρουν από την ίδια ασθένεια να ξέρουν πως δεν είναι μόνα τους.

Μάλιστα, τώρα η Τίμπερλι σχεδιάζει να γράψει και δεύτερο βιβλίο, με τον τίτλο Against All Odds, το οποίο ελπίζει να έχει ολοκληρώσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.