fbpx
Ένα βιβλιοπωλείο με βιβλία γραμμένα μόνο από γυναίκες

Ένα βιβλιοπωλείο με βιβλία γραμμένα μόνο από γυναίκες

Με ένα βιβλιοπωλείο που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά βιβλία γραμμένα από γυναίκες γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο εκδοτικός οίκος Penguin, σε συνεργασία με την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Waterstones.

Το βιβλιοπωλείο θα λειτουργήσει από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου στο Shoreditch του Λονδίνου και θα ονομάζεται Like A Woman. Μεταξύ των βιβλίων που θα διαθέτει θα είναι έργα των Μάργκαρετ Άτγουντ, Ζέιντι Σμιθ, Μαλάλα Γιουσαφζάι και Μάλορι Μπλάκμαν.

«Το να ακούγονται και να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι φωνές των γυναικών αποτελεί κλειδί για την επίτευξη της ισότητας των φύλων, και με το βιβλιοπωλείο Like A Woman δημιουργούμε χώρο για να αναδειχθούν και να εορταστούν αυτές οι φωνές» δήλωσε το στέλεχος της Penguin Random House, Zainab Juma. «Δημιουργούμε έναν χώρο όπου οι αναγνώστες μπορούν να ανακαλύψουν απίθανες συγγραφείς, ακτιβίστριες και πρωτοπόρους, που μπορούν να εμπνεύσουν μια γυναίκα να πάει μπροστά και να κάνει αλλαγές» πρόσθεσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.