fbpx
«ΑΓΑΠΗ… είναι να διαβά/ζουμε ΜΑΖΙ» όλο τον Φεβρουάριο

«ΑΓΑΠΗ… είναι να διαβά/ζουμε ΜΑΖΙ» όλο τον Φεβρουάριο

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και όλο τον Φεβρουάριο, όλοι μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους προς τα πρόσωπα που αγαπούν και με ένα βιβλίο.

Η πρόταση «Love2read2gether» έχει αποδέκτες παιδιά, εφήβους, ενήλικες, γυναίκες και άνδρες, φίλους ή ερωτευμένους. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί μέσω των βιβλιοπωλείων που θα φέρουν το ειδικό σήμα. Με κεντρικό μήνυμα «ΑΓΑΠΗ… είναι να διαβά/ζουμε ΜΑΖΙ», η δράση φιλοδοξεί να προσκαλέσει το κοινό, βιβλιόφιλο και μη, να μπει σ’ ένα βιβλιοπωλείο και να διαλέξει το βιβλίο που θα δωρίσει στο αγαπημένο του πρόσωπο, γράφοντας στον ειδικά τυπωμένο σελιδοδείκτη τις ιδιαίτερες ευχές του.

Η πρωτοβουλία «Love2read2gether» θα επικοινωνηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα υποστηριχθεί με ποικίλο προωθητικό υλικό (αφίσες, αυτοκόλλητα, σελιδοδείκτες κλπ.). Απευθύνεται στους εκδοτικούς οίκους, τα βιβλιοπωλεία και τους αναγνώστες όλης της χώρας και οι διοργανωτές ελπίζουν ότι μπορεί να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε Φεβρουάριο, με νέες ιδέες και προτάσεις.

Σκοπός είναι να αναδειχθεί και με αυτό τον τρόπο ότι το (σωστό) βιβλίο μπορεί να εκφράσει την αγάπη με τον καλύτερο και διαχρονικότερο τρόπο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα της 20ής ΔΕΒΘ συνεχίζει δυναμικά για 2η χρονιά

Εμβαθύνοντας στη σημασία που έχει η γνωριμία, ο διάλογος και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του εκδοτικού κόσμου της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού εγκαινίασε πέρυσι το...

ΝΕΑ
Σκοτία: Απρόσμενη δωρεά κρατάει ζωντανό το λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write

Νέα πνοή στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write της Γλασκώβης, το οποίο ματαιώθηκε φέτος λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, δίνει μία απρόσμενη δωρεά ύψους 65.000 λιρών, η οποία θα επιτρέψει τη διεξαγωγή...

ΝΕΑ
Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη, Τετάρτη 24/4

Οι συναντήσεις του namougellas.com, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. «Την Τετάρτη 24 Απριλίου, δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς θα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.