fbpx
Δυναμικό deal της Wal-Mart στην αγορά των e-books

Δυναμικό deal της Wal-Mart στην αγορά των e-books

Δυναμικό μπάσιμο στην αγορά των e-books επιχειρεί η αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Wal-mart, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ιαπωνική Rakuten.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Wal-Mart, η συνεργασία αυτή θα φέρει τη συσκευή ανάγνωσης Kobo της Rakuten, καθώς και τον μεγάλο κατάλογο των 6 εκατομμυρίων e-books και audiobooks της, στα καταστήματα της εταιρείας εντός του 2018.

Η κίνηση αυτή της Wal-Mart ερμηνεύεται από ανθρώπους της αγοράς ως μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί την Amazon, η οποία κυριαρχεί στην αγορά των e-books. Ωστόσο, στην αγορά αυτή ετοιμάζεται να ρίξει το βάρος της και η Apple, που σχεδιάζει μια νέα έκδοση της εφαρμογής της για ανάγνωση e-books σε συσκευές iPhone και iPad. Κι όλα αυτά την ώρα που οι πωλήσεις e-books ακολουθούν τα τελευταία χρόνια πτωτική τάση, καθώς φαίνεται πως πολλοί αναγνώστες επιστρέφουν στα παλιά, παραδοσιακά, χάρτινα βιβλία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.