fbpx
 Βγήκε νωρίτερα... κατά λάθος το νέο βιβλίο του Φίλιπ Πούλμαν

Βγήκε νωρίτερα... κατά λάθος το νέο βιβλίο του Φίλιπ Πούλμαν

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Φίλιπ Πούλμαν, La Belle Sauvage, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου, όμως ενδέχεται κάποιοι... τυχεροί να το έχουν ήδη στα χέρια τους, καθώς ο εκδοτικός οίκος που έχει πάρει τα δικαιώματα του βιβλίου στην Ολλανδία το έστειλε νωρίτερα σε βιβλιοπωλεία!

Το γεγονός επεσήμανε στον ίδιο τον συγγραφέα ένας χρήστης του Twitter, στέλνοντάς του μια φωτογραφία του βιβλίου του από βιβλιοπωλείο της Ολλανδίας και ρωτώντας τον γιατί κυκλοφόρησε νωρίτερα. «Όντως; Δεν το έχω ξανακούσει... Δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί» ήταν η απάντηση του Φίλιπ Πούλμαν.

«Γνωρίζουμε ότι κάποια αντίτυπα της ολλανδικής έκδοσης έχουν διατεθεί στην Ολλανδία και έγιναν ενέργειες για να ανακληθούν άμεσα» δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ο ατζέντης του Πούλμαν, Κάραντοκ Κινγκ, ενώ ο εκδοτικός οίκος Uitgeverij Prometheus επιβεβαίωσε ότι όλα τα αντίτυπα που είχαν δοθεί σε βιβλιοπωλεία έχουν αποσυρθεί, και φαίνεται πως κανένα αντίτυπο δεν πρόλαβε να πουληθεί.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που οι οπαδοί του Πούλμαν περιμένουν εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια, καθώς ακολουθεί την ιστορία της αγαπημένης τριλογίας του «His Dark Materials», η οποία ολοκληρώθηκε το 2000, έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες και έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Στην Ελλάδα, το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ψυχογιός σε μετάφραση της Κώστιας Κοντολέων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας «Παιδί και ανάγνωση» του ΟΣΔΕΛ

Μήνας βιβλίου είναι για τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ) ο Απρίλιος: την Τρίτη 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου) ξεκίνησε η ενημερωτική καμπάνια για τα...

ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.