fbpx
Στην κορυφή των best sellers το «Sleeping Beauties» των πατέρα και υιού Κινγκ

Στην κορυφή των best sellers το «Sleeping Beauties» των πατέρα και υιού Κινγκ

Στην κορυφή της λίστας των best sellers της εβδομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες «σκαρφάλωσε» από την πρώτη εβδομάδα το νέο βιβλίο του συγγραφέα τρόμου Στίβεν Κινγκ, Sleeping Beauties, το οποίο έγραψε μαζί με τον γιο του Όουεν Κινγκ.

Σύμφωνα με τη λίστα των best sellers του Reuters, το Sleeping Beauties κατέκτησε την κορυφή στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το επίσης καινούριο βιβλίο του Χάρλαν Κόμπεν, Don't Let Go. To βιβλίο To Be Where You Are της Ζον Κάρον, που την περασμένη εβδομάδα ήταν στην κορυφή, έπεσε στην 5η θέση, πίσω από το A Column of Fire του Ken Follett και το Haunted των Τζέιμς Πάτερσον και Τζέιμς Ο. Μπορν.

Στην κατηγορία των μη λογοτεχνικών βιβλίων, το What Happened της Χίλαρι Κλίντον έπεσε από την κορυφή, στην οποία βρέθηκε ο αμφιλεγόμενος πρώην παρουσιαστής του δικτύου Fox News Μπιλ Ο' Ράιλι με το τελευταίο του βιβλίο, Killing England.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.