fbpx
Συγγραφέας βρήκε στο Amazon ψεύτικα βιβλία με το όνομά της

Συγγραφέας βρήκε στο Amazon ψεύτικα βιβλία με το όνομά της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη ρομαντική συγγραφέα Μίλι Τζόνσον ενώ έβλεπε τα στοιχεία για τις πωλήσεις των βιβλίων της στο Amazon, καθώς εντόπισε κατά τύχη βιβλία που πωλούνταν με το όνομά της σε μορφή e-books και περιελάμβαναν χαρακτήρες από τα έργα της, όμως δεν τα είχε γράψει ποτέ η ίδια!

«Βρήκα έξι τίτλους e-books στο Amazon, τρεις εκ των οποίων έμοιαζαν τρομερά με τους δικούς μου. Σοκαρίστηκα απίστευτα. Κρίνοντας από τις πωλήσεις τους, ήταν αρκετά προφανές ότι ήταν ευπώλητα» δήλωσε η 53χρονη συγγραφέας στο The Bookseller.

Μετά από την καταγγελία της Τζόνσον, η Amazon απέσυρε τους εν λόγω τίτλους από την ιστοσελίδα της, αν και χρειάστηκε να περάσουν αρκετές μέρες, καθώς η συγγραφέας κλήθηκε να αποδείξει ότι τα βιβλία ήταν ψεύτικα.

«Κλέβουν λεφτά μέσα από τα χέρια των συγγραφέων. Είναι που είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα, ούτως ή άλλως» σχολίασε η Τζόνσον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.