fbpx
Πολύ καλές πωλήσεις για το τελευταίο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον

Πολύ καλές πωλήσεις για το τελευταίο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές είναι οι μέχρι τώρα πωλήσεις του βιβλίου της Χίλαρι Κλίντον με τίτλο What Happened, όπου η πρώην Πρώτη Κυρία και υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρεται στα αίτια της εκλογικής της ήττας από τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Σύμφωνα με το έγκυρο NDP BookScan, στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ το βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον πούλησε 168.000 αντίτυπα, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος των πέντε τελευταίων ετών για μη λογοτεχνικό βιβλίο. Ενδεικτικό είναι ότι το προηγούμενο βιβλίο της Κλίντον, Hard Choices, στο οποίο αναφερόταν στη θητεία της ως υπουργού Εξωτερικών, είχε μόλις ξεπεράσει τα 100.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το 2014.

«Η αξιοσημείωτη ανταπόκριση στο What Happened υποδεικνύει ότι, πέρα από όλα όσα έχουν γραφτεί και συζητηθεί τον τελευταίο χρόνο, υπάρξει σαφώς μια ισχυρή επιθυμία των αναγνωστών να μάθουν και να βιώσουν, από τη μοναδική σκοπιά της Χίλαρι Κλίντον, τα ιστορικά γεγονότα των εκλογών του 2016» δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster, προσθέτοντας: «Με την ειλικρίνεια και την αμεσότητά του, το What Happened ικανοποιεί αυτή την απαίτηση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.