fbpx
Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αλέξη Σταμάτη «Μπαρ Φλωμπέρ» στην Ισπανία

Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αλέξη Σταμάτη «Μπαρ Φλωμπέρ» στην Ισπανία

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 η Ελληνική Πρεσβεία της Ισπανίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κλασικών Σπουδών Fundacion Pastor στη Μαδρίτη, θα παρουσιάσουν το μυθιστόρημα του Αλέξη Σταμάτη ¬Μπαρ Φλωμπέρ, που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2000 από τις εκδόσεις Κέδρος και επανεκδόθηκε το 2012 από τις εκδόσεις Καστανιώτη.¬ Το Μπαρ Φλωμπέρ έγινε αμέσως μπεστ σέλερ και μέχρι σήμερα έχει μια αδιάλειπτα επιτυχημένη παρουσία στα βιβλιοπωλεία. Εκδόθηκε επίσης σε επτά ευρωπαϊκές χώρες: Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Ιταλία, Σερβία, Πορτογαλία, Βουλγαρία.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Emilio Crespo, πρόεδρος του Funcation Pastor, καθηγητής πανεπιστήμιου και επίτιμος διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, και η Alicia Villar Lecumberri, καθηγήτρια νεοελληνικής λογοτεχνίας στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Εύα Σιμάτου. Ο Αλέξης Σταμάτης θα συνομιλήσει με το κοινό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.