fbpx
Τηλεοπτική πρεμιέρα για το «Strike: The Cuckoo's Calling»

Τηλεοπτική πρεμιέρα για το «Strike: The Cuckoo's Calling»

Το άψυχο σώμα ενός νεαρού μοντέλου κείτεται νεκρό σε ένα χιονισμένο πεζοδρόμιο του Λονδίνου, έχοντας πέσει από ένα διαμέρισμα. Πήδηξε μόνη της ή την έσπρωξε κάποιος;

Το μυστήριο αυτό καλείται να διαλευκάνει ο ντετέκτιβ Κόρμοραν Στράικ στη νέα σειρά μυστηρίου του BBC που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ με τίτλο «Strike: The Cuckoo's Calling». Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (γνωστής από τα βιβλία της σειράς «Χάρι Πότερ»), το οποίο έγραψε με το ανδρικό ψευδώνυμο «Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ».

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, οι αλλαγές που έχουν κάνει οι παραγωγοί του σίριαλ σε σχέση με το βιβλίο της Ρόουλινγκ είναι πολύ περιορισμένες, και σε μεγάλο βαθμό έχουν κρατήσει την πλοκή του έργου, αν και ορισμένοι χαρακτήρες έχουν «εξαφανιστεί», προς διευκόλυνση των θεατών.

Μία άλλη διαφορά που παρατήρησαν ορισμένοι είναι ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς Τομ Μπερκ δεν είναι τόσο μεγαλόσωμος όσο υποτίθεται ότι είναι ο ντετέκτιβ Κόρμοραν Στράικ, αν και αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί πολλούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.