fbpx
Το... παράπονο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν

Το... παράπονο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν

Την ώρα που η τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones», που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν «A Song of Ice and Fire», αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο με εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ο ίδιος ο Μάρτιν κρατά σε... αγωνία τους οπαδούς των βιβλίων του, καθώς ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο της σειράς, με τίτλο The Winds of Winter.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρτιν εξέφρασε ένα... παράπονο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. «Είμαι στη Νέα Υόρκη, και όπου κι αν πάω άνθρωποι με γνωρίζουν, με σταματούν στον δρόμο, μου ζητούν να βγάλουμε selfie» ανέφερε, και πρόσθεσε: «Το μόνο μέρος όπου δεν με αναγνώρισαν ήταν τα γραφεία του εκδότη μου, όπου οι υπάλληλοι της ασφάλειας με σταμάτησαν και απαίτησαν να δουν την ταυτότητά μου».

Όσο για το Winds of Winter, το τελευταίο που γνωρίζουμε απ’ όσα είχε αναφέρει ο ίδιος πριν από περίπου δύο εβδομάδες είναι ότι ακόμα δουλεύει πάνω στο βιβλίο και θα χρειαστούν μήνες για να το τελειώσει, χωρίς να διευκρινίσει πόσοι μήνες. «Έχω καλές και κακές μέρες και αυτό μόνο έχω να πω» είχε δηλώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.