fbpx
Ετοιμάζει βιβλίο ο πρώην διοικητής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ

Ετοιμάζει βιβλίο ο πρώην διοικητής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το βιβλίο του πρώην διοικητή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, ο οποίος απομακρύνθηκε από το πόστο του μετά τον περασμένο Μάιο ύστερα από τέσσερα χρόνια, και ενώ ερευνούσε ενδεχόμενες διασυνδέσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία, στο πλαίσιο των ερευνών για το αν υπήρξε ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Όπως γνωστοποίησε ο εκδοτικός οίκος Flatiron Books, στο βιβλίο του ο Κόμεϊ θα παραθέσει «παραδείγματα ορισμένων από τις πιο κρίσιμες καταστάσεις στις προηγούμενες δύο δεκαετίες αμερικανικών κυβερνήσεων» και θα μοιραστεί «άγνωστες μέχρι τώρα ιστορίες από τη μακρά και διακεκριμένη καριέρα του».

«Στη διάρκεια της καριέρας του ο Τζέιμς Κόμεϊ αντιμετώπισε τη μία δύσκολη απόφαση μετά την άλλη, καθώς υπηρετούσε τους ηγέτες της χώρας μας» δήλωσε ο εκδότης και πρόεδρος της Flatiron, Μπομπ Μίλερ. «Το βιβλίο του υπόσχεται να μας βάλει μέσα σε αυτές τις εξαιρετικές στιγμές στην ιστορία μας, δείχνοντάς μας πώς αυτοί οι ηγέτες συμπεριφέρθηκαν υπό πίεση. Με τον τρόπο αυτό, ο διοικητής Κόμεϊ θα μας δώσει μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στους διαδρόμους της εξουσίας και ένα αξιοσημείωτο μάθημα για την ίδια την ηγεσία».

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη, ενώ το ποσό που θα λάβει ο Κόμεϊ από τον εκδοτικό οίκο εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.