fbpx
Ο M. J. Arlidge στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Ο M. J. Arlidge στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public δίνουν την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τον M. J. Arlidge.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στις 19:00 στο Public Cafe Συντάγματος, ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Κώστα Στοφόρο.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2016 στις 19:00 στα Public Τσιμισκή, ερωτήσεις στον συγγραφέα θα απευθύνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος.

Ο συγγραφέας

Ο M. J. Arlidge εργάζεται τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην τηλεόραση και ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών δραματικών σειρών, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικές σειρές «Torn», «The Little House» και «Silent Witness». Παράλληλα, προετοιμάζει πιλοτικές παραγωγές για πρωτότυπες αστυνομικές σειρές τόσο για βρετανικά όσο και για αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Το 2015, το βιβλίο του Six Degrees of Assassination που εκδόθηκε αποκλειστικά σε ακουστική μορφή ήταν Νο 1 σε πωλήσεις. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα τα βιβλία του Α Μπε Μπα Μπλομ, Γύρω γύρω όλοι, To σπίτι με τις κούκλες, Αν σε πιάσω, Καίγεσαι και Στο στόμα του λύκου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.