fbpx
Μαθήματα δημιουργικής γραφής από το Bookoo και τις εκδόσεις Ψυχογιός με τον Αλέξη Σταμάτη

Μαθήματα δημιουργικής γραφής από το Bookoo και τις εκδόσεις Ψυχογιός με τον Αλέξη Σταμάτη

Το Bookoo και οι εκδόσεις Ψυχογιός διοργανώνουν μαθήματα δημιουργικής γραφής σε συνεργασία με τον συγγραφέα και εισηγητή σεμιναρίων δημιουργικής γραφής Αλέξη Σταμάτη. Τα μαθήματα θα γίνουν στο νέο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.

Το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη απευθύνεται σε όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με τα ενδότερα της συγγραφής και να αναπτύξουν την αποκλειστικά δική τους συγγραφική «φωνή». Τα μαθήματα διεξάγονται σε μια ατμόσφαιρα διάδρασης και λογοτεχνικότητας, μέσα από θεωρία αλλά και ασκήσεις. Μαζί με τον συγγραφέα οι συμμετέχοντες ανιχνεύουν τι σημαίνει αυτός ο «άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα» στον οποίο βασίζεται η λογοτεχνία. Εισδύουν στην «κουζίνα» του πεζογράφου και αναλύουν τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα «υλικά» του.

Τα σεμινάρια γίνονται με την καθοδήγηση ενός έμπειρου δημιουργού, ο οποίος, εκτός από την επιτυχημένη προσωπική συγγραφική διαδρομή και τη θεωρητική του κατάρτιση, διαθέτει και μια μελετημένη μέθοδο προσέγγισης της λογοτεχνίας. Μαθητές του έχουν ήδη εκδώσει δέκα βιβλία.

Το Bookoo
Το Bookoo [www.bookoo.gr] είναι μια νέα online υπηρεσία, με την οποία κάθε συγγραφέας μπορεί να δημιουργήσει μόνος του το βιβλίο του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να «παραγγείλει» υπηρεσίες εικονογράφησης, επιμέλειας, σχεδιασμού εξωφύλλου και να πουλήσει το έργο του σε όλο τον κόσμο, κρατώντας όλα τα κέρδη για τον εαυτό του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε επιθυμεί να δημιουργήσει το δικό του βιβλίο, ανεξαρτήτως συγγραφικής εμπειρίας.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των μαθημάτων
Κάθε Πέμπτη, από 4 Μαΐου, για έξι εβδομάδες, εκτός της 8ης Ιουνίου. (4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 15/6)
Ώρες: 6:00-9:00μ.μ.

Τιμή σεμιναρίων: €230
Τρόπος εξόφλησης: 50% με την εγγραφή και 50% πριν από το τρίτο μάθημα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Μαθήματα δημιουργικής γραφής».

Σημείωση: Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους προπληρώσουν τα δίδακτρα και κατόπιν η σειρά εγγραφής θα βασίζεται στην ημερομηνία και ώρα κατάθεσης της προκαταβολής.

Βιβλιοπωλείο εκδόσεων Ψυχογιός
Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.