fbpx
Βραδιά ποίησης στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Βραδιά ποίησης στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν σε μια βραδιά με αναγνώσεις ποιημάτων. Διαλέξτε το αγαπημένο σας ποίημα και ελάτε να το διαβάσετε στην παρέα μας την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017, στις 8:30 το βράδυ, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.
Θέμα της φετινής βραδιάς είναι ο «Χρόνος», όπως αυτός διαθλάται στην ποίηση σε πολλές αποχρώσεις, όπως οι εποχές, το πέρασμα από τη μια ηλικία στην άλλη, οι διαφορετικές γενιές. Τη βραδιά θα συντονίσει η ποιήτρια Μαριγώ Αλεξοπούλου.

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι: Γιώργος Βέης, Αγάθη Γεωργιάδου, Μιχάλης Γκανάς, Κωστής Γκιμοσούλης, Σοφία Δημοπούλου, Κατερίνα Ζαρόκωστα, Στέργια Κάββαλου, Αναστασία Καλλιοντζή, Κώστας Κατσουλάρης, Νίκος Κιαδάρης, Πέρσα Κουμούτση, Στάθης Κουτσούνης, Αλέξιος Μάινας, Ειρήνη Μαργαρίτη, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μαρλένα Πολιτοπούλου, Νίκος Σιδέρης, Χρύσα Σπυροπούλου, Δημήτρης Στεφανάκης, Τηλέμαχος Χυτήρης

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ποιητική βραδιά του Πολυχώρου Μεταίχμιο δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Βραδιά Ποίησης»:

– Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail.

– Τον τίτλο του ποιήματος που θα διαβάσετε, τον ποιητή και τον αριθμό των λέξεων του ποιήματος.

Όροι συμμετοχής
– Το ποίημα που θα επιλέξετε δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200 λέξεις.

– Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαβάσουν μόνο εκδοθέντα έργα τρίτων (ελλήνων και ξένων ποιητών).

– Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 14/3/2017.

– Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.