fbpx
Η ιστορικός Edith Hall στην Αθήνα

Η ιστορικός Edith Hall στην Αθήνα


Το βιβλίο της ιστορικού Edith Hall Αρχαίοι Έλληνες (εκδόσεις Διόπτρα) θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 20:30 στον Ιανό, στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου, παρουσία της συγγραφέα.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Βάλτερ Πούχνερ και με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Νίκος Βατόπουλος.

Η Edith Hall, καθηγήτρια στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Κέντρο Ελληνικών Μελετών του King's College στο Λονδίνο, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες ιστορικούς, με εξειδίκευση στην ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Τον Φεβρουάριο του 2017 θα τιμηθεί ως επίτιμη διδάκτωρ από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το βιβλίο Αρχαίοι Έλληνες προσφέρει μια σύνθεση ολόκληρου του αρχαιοελληνικού βιώματος, από την άνοδο των μυκηναϊκών βασιλείων κατά τον 16ο αιώνα π.Χ. ως την τελική επικράτηση του χριστιανισμού επί του παγανισμού, το 391 μ.Χ.

Η ιστορικός Edith Hall στην Αθήνα

Βιβλιοπωλείο IANOS
Σταδίου 24
Τηλ.: 210.3217917

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.