fbpx
«Νέες θέσεις εργασίας» στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

«Νέες θέσεις εργασίας» στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ


Ενδιαφέρεστε για θέση «αρχειονόμου», «μουσειολόγου», «τεκμηριωτή» και «συντηρητή», στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ; Τώρα έχετε την ευκαιρία! Σε όλους τους μικρούς μας φίλους, για μία και μοναδική μέρα, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών δίνει τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία τού πώς είναι να εργάζεσαι σε ένα πραγματικό μουσείο και στις συγκεκριμένες ειδικότητες.

Μια μέρα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, λοιπόν, στις 26 και 27 Νοεμβρίου, με το οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Εργάζομαι για μια μέρα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών», για παιδιά από 4 έως και 12 ετών.

Ένα μουσείο δεν έχει μόνο εκθεσιακούς χώρους, έχει και αποθήκες! Δεν έχει μόνο φύλακες και ανθρώπους στην υποδοχή, έχει μουσειολόγο, συντηρητές, υπεύθυνους αρχείου, ερευνητές που κάνουν καταγραφή, γραφείο μάρκετινγκ κ.ο.κ.

«Νέες θέσεις εργασίας» στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών
Πώς είναι να ψάχνεις να βρεις ένα έκθεμα για να μπει στον εκθεσιακό χώρο, μόνο με τον κωδικό του ή με την περιγραφή του; Μια άλλη έκθεση περιμένει να φιλοξενήσει ένα αντικείμενό του μουσείου, τι φόρμες πρέπει να συμπληρωθούν και πώς πρέπει να μεταφερθεί το αντικείμενο;

Μέσα από ένα παιχνίδι ρόλων, τα παιδιά θα αντιληφθούν τη λειτουργία ενός μουσείου, τις σχέσεις του με άλλους φορείς, και θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εξειδικευμένο προσωπικό που δύσκολα το συναντάει κανείς σε μια επίσκεψή του.

Μια υπάλληλος του μουσείου μάς μιλά για το αίτημα δανεισμού, μια συντηρήτρια μάς μιλάει για τον εξοπλισμό της, για τον καθαρισμό αντικειμένων και για την προληπτική συντήρηση και μια μουσειολόγος μάς εξηγεί πώς επιλέγει αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσει σε μια μελλοντική έκθεση.

«Νέες θέσεις εργασίας» στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών
Ανακαλύψτε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από κάθε έκθεμα, μέσα από παιχνίδια ρόλων που σας βάζουν σε χώρους του Μουσείου στους οποίους δεν έχετε ξαναμπεί και σε θέσεις στις οποίες δεν έχετε ξαναβρεθεί.

Ελάτε λοιπόν, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, γνωρίστε μαζί με τα παιδιά σας το Μουσείο μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι και γίνετε εσείς οι ιστορικοί ερευνητές που θα καταγράψουν τις πληροφορίες στις λεζάντες των εκθεμάτων!

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
Πρωτέως 25, Ν. Κηφισιά
210 6201899 - 210 6201999
www.otegroupmuseum.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.