fbpx
Σήκωσε αυλαία το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Σήκωσε αυλαία το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου


Xθες βράδυ, σε μια λαμπερή βραδιά στο «Άστορ», σήκωσε αυλαία το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Οι προσκεκλημένοι της τελετής έναρξης παρακολούθησαν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας Afterimage, του κύκνειου άσματος του σπουδαίου Πολωνού δημιουργού Αντρέι Βάιντα που πριν λίγο καιρό έφυγε από κοντά μας.

Ο Νίνος Φένεκ Μικελίδης, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Πανοράματος, παρουσίασε τις βασικές ενότητες του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί από σήμερα και μέχρι τις 27 Νοεμβρίου στις αίθουσες Τριανόν και Ααβόρα.

 

Σήκωσε αυλαία το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
Παρόντες στην τελετή έναρξης ήταν πολλές προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου και του πολιτισμού γενικότερα. Ανάμεσά τους οι: Φοίβη Αγγελοπούλου, Δημήτρης Αθανίτης, Κώστας Βρεττάκος, Στάθης Βαλούκος, Βασίλης Βαφέας, Μισέλ Δημόπουλoς, Νίκος Κορνήλιος, Τάσος Μπουλμέτης, Δημήτρης Παναγιωτάτος, Μάνια Παπαδημητρίου, Αντώνης Παπαδόπουλος, Χάρης Παπαδόπουλος, Λάκης Παπαστάθης, Δημήτρης Πιατάς, Ρένη Πιττακή, Ανδρέας Σινάνος, Δημήτρης Σπύρου, Μπήλιω Τσουκαλά, Γιάννης Φάγκρας, Γιώργος Χατζηνάσιος, και Δήμητρα Χατούπη. Επίσης στην τελετή παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Μιχαήλ Κόκκινος.

Φωτογραφίες: Cinepivates.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.