fbpx
Η Ζυράννα Ζατέλη μεταφράζεται στην Αμερική

Η Ζυράννα Ζατέλη μεταφράζεται στην Αμερική


Το µυθιστορηµατικό σύµπαν της Ζυράννας Ζατέλη θα γνωρίσουν οι Αµερικανοί αναγνώστες, καθώς το βιβλίο της Και µε το φως του λύκου επανέρχονται (εκδ. Καστανιώτη) κυκλοφορεί στην Αµερική στις 25 Οκτωβρίου 2016, από το Yale University Press και σε µετάφραση David Connolly.

Το πρώτο µυθιστόρηµα της Ζυράννας Ζατέλη (είχαν προηγηθεί οι συλλογές διηγηµάτων Περσινή αρραβωνιαστικιά και Στην ερηµιά µε χάρη) έκανε επιτυχία από τη στιγµή που κυκλοφόρησε, το 1993, απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήµατος (1994) και παραµένει στις πρώτες επιλογές των αναγνωστών εδώ και είκοσι τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει και ο Κωστής Παπαγιώργης στο οπισθόφυλλο του βιβλίου: «Ο αναγνώστης έχει τη σπάνια τύχη να µπει σε έναν εραλδικό κόσµο, όπου οι άνθρωποι υπάρχουν σαν διαλυµένα είδωλα, τα οποία εµπλέκονται στο αφηγηµατικό υφάδι µε τον αινιγµατικό τρόπο που µια µουσική φράση παρεισφρέει αναπάντεχα σε ένα ζωγραφικό πίνακα».

Η Ζυράννα Ζατέλη μεταφράζεται στην Αμερική

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.