fbpx
23/9-2/10: 5ο Open September στον Πολυχώρο VAULT

23/9-2/10: 5ο Open September στον Πολυχώρο VAULT


Από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου, πάνω από 200 καλλιτέχνες γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις, stand up, improv theatre, θεατρικό αναλόγιο, live μουσική (ρεσιτάλ πιάνου, jazz, ethnic, παραδοσιακά, rock, ηλεκτρονική κ.ά.), DJ sets, παραστάσεις για παιδιά, εικαστικές εγκαταστάσεις, installation, εκθέσεις ζωγραφικής, illustration, χαρακτικής, φωτογραφίας, κολάζ, χειροτεχνίας και κατασκευών, γλυπτικής, video art, video dance, ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, performances, παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικές συλλογές, διαλέξεις, ανοιχτά σεμινάρια (χορού, κινηματογράφου για παιδιά), street art live, δημιουργώντας έναν πυρήνα πολιτισμού που περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

23/9-2/10: 5ο Open September στον Πολυχώρο VAULT

To Open September είναι ένα φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης, και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας, και που απευθύνεται σε καλλιτέχνες και δημιουργούς κάθε ηλικίας, δίνοντάς τους βήμα να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από τη συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

23/9-2/10: 5ο Open September στον Πολυχώρο VAULT

Ώρες Λειτουργίας: 18:00-02:00 (ανάλογα με τις εκδηλώσεις)
Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται σε όλους τους χώρους του Vault. Οι εκθέσεις και εγκαταστάσεις θα εκτίθενται στο Vault σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Οι παρουσιάσεις θα γίνονται από τους δημιουργούς. Γενική είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις (ανά ημέρα): 5 ευρώ (με μπίρα, κρασί, αναψυκτικό, χυμό ή καφέ).

23/9-2/10: 5ο Open September στον Πολυχώρο VAULT

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.