fbpx
Διπλό Θεατρικό Εργαστήριο στον Πολυχώρο Vault

Διπλό Θεατρικό Εργαστήριο στον Πολυχώρο Vault


Ένα διπλό θεατρικό εργαστήριο, για ερασιτέχνες αλλά και για νέους ηθοποιούς (με στόχο τη δημιουργία θεατρικής ομάδας) ξεκινάει την ερχόμενη σεζόν στον Πολυχώρο Vault με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Καρατζιά.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: «Δουλεύοντας με έναν ρόλο»

Πώς δουλεύεις με έναν ρόλο; Πώς τον μεταφέρεις από το χαρτί στο σανίδι. Πώς από απλές λέξεις πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί παίρνει σάρκα και οστά ένας χαρακτήρας; Πώς φτιάχνεις το ψυχολογικό προφίλ ενός ήρωα; Και πόσο αυτό σε απασχολει στην καθημερινή σου ζωή; Πόσο οι δοσμένες συνθήκες, η φαντασία, η αυτοσυγκέντρωση, η αλήθεια, η πίστη, η επικοινωνία, η προσαρμογή, ο ρυθμός, η συγκινησιακή μνήμη βοηθάνε να βρεθούμε κοντά στον χαρακτήρα που θέλουμε να δημιουργήσουμε; Δημιουργούμε έναν ρόλο, αναζητώντας πάντα την βαθύτερη αλήθεια που πρέπει να φέρει ένας ηθοποιός πάνω στην σκηνή ή είναι θέμα τεχνικής;

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπάνε το θέατρο χωρίς να έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Στόχος αυτού του εργαστηρίου η επαφή με τον κόσμο του θεάτρου και η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης παράστασης, στο τέλος των μαθημάτων.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους ηθοποιούς ή σπουδαστές δραματικών σχολών με στόχο τη δημιουργία θεατρικής ομάδας. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μετά από συνέντευξη.

Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά και απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Επειδή όμως ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι πολύ περιορισμένος, πρέπει να γίνει έγκαιρα κράτηση στο 2130356472 ή να στείλετε τα στοιχεία σας ή το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.