fbpx
Διαγωνισμός λογοτύπου για τους κρατούμενους σπουδαστές του ΙΕΚ των Φυλακών Κορυδαλλού

Διαγωνισμός λογοτύπου για τους κρατούμενους σπουδαστές του ΙΕΚ των Φυλακών Κορυδαλλού


Κρατούμενοι σπουδαστές, οι οποίοι εκπαιδεύονται στο ΙΕΚ που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια στον χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, στην ειδικότητα «Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων», δημιούργησαν σαράντα επτά ξεχωριστές εκδοχές σήματος για το Δίκτυο για τον Πολιτισμό & την Εκπαίδευσης στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης» και τα θέτουν στην κρίση μας για να επιλεγεί το επικρατέστερο.

Τα λογότυπα δημοσιεύονται, ανωνύμως για ευνόητους λόγους, στη σελίδα του Δικτύου «Γεώργιος Ζουγανέλης»Μπορείτε όλοι να συμμετάσχετε επιλέγοντας, είτε με ένα like στην σελίδα μας στο Facebook, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στέλνοντας μας αυτό που περισσότερο σας αρέσει.

Επιλέγετε μόνο ένα, αυστηρά, ώστε να μας βοηθήσετε να καταλήξουμε ποιο θα είναι αυτό που μπορεί να αποτυπώσει και να «συμβολίσει» τους στόχους του Δικτύου για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης», καθώς και την προσωπικότητα του δασκάλου ο οποίος ενέπνευσε και εμπνέει τους εκπαιδευόμενους στην πορεία κατάκτησης της δεύτερης ευκαιρίας, αλλά και όλους εμάς που ιδρύσαμε, στη μνήμη και τα βήματά του, το Δίκτυο.

Επίσης να θυμίσουμε ότι το ΙΕΚ των Φυλακών κέρδισε πέρσι το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό λογότυπου του προγράμματος E-VET του ERASMUS+, με τη συμμετοχή μαθητών και σπουδαστών επαγγελματικών και τεχνικών ιδρυμάτων από Ελλάδα, Τουρκία, Τσεχία, Ιταλία, Ισπανία και Βουλγαρία και το λογότυπο του εκπαιδευόμενου είναι πλέον το επίσημο του προγράμματος και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του σε διεθνείς εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Το Δίκτυο ιδρύθηκε και υπάρχει για να υπερασπιστεί το δικαίωμα όλων των κρατουμένων στην Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, όπως έπραξε ο Γιώργος Ζουγανέλης στα 11 χρόνια που διηύθυνε το ΣΔΕ των Φυλακών Κορυδαλλού. Παράλληλα υπάρχει για να στηρίξει εθελοντικά το έργο των εκπαιδευτικών που καταθέτουν το μεράκι και την πίστη τους στα Σχολεία που λειτουργούν στις Φυλακές της χώρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.