fbpx
Η «Εντροπία» στο Athens ZineFest 2016

Η «Εντροπία» στο Athens ZineFest 2016


Η
Εντροπία, το ιστορικό μουσικό φανζίν το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1987 στην Αθήνα, θα συμμετάσχει με το ολοκαίνουργιο τεύχος του στη μεγάλη ‘γιορτή’ των φανζίν, το Athens ZineFest 2016.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου, από τις 2 το μεσημέρι στο Στέκι Μεταναστών ( πεζόδρομος της Τσαμαδού), στην Πλατεία Εξαρχείων. Αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 40 εκδότες/ δημιουργοί μουσικών περιοδικών, κόμικς αλλά και αυτοεκδόσεων λογοτεχνικού περιεχομένου.

Οι πάγκοι του φεστιβάλ θα στηθούν από τις 2 ως τις 8 το βράδυ. Παράλληλα, στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο μεταξοτυπίας και στις 19:00 συζήτηση για την ελληνική σκηνή των φανζίν με τη συμμετοχή παλιών και αγαπημένων φανζινάδων. Μετά τις 20:00 θα ακολουθήσει πάρτυ με τους The Tony Cascarino Syndrome στην επιλογή μουσικής.

Η Εντροπία, ύστερα από μια ‘ανάπαυση’ αρκετών χρόνων, επέστρεψε το 2014 με τη διοργάνωση του Athens ZineFest 2014, ενώ στη φετινή δι0ργάνωση θα συμμετάσχει με το νέο τεύχος της το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Η «Εντροπία» στο Athens ZineFest 2016

Στο νέο τεύχος της Εντροπίας (Ν0 6, Άνοιξη 2016), μπορείτε να διαβάσετε:

- Αποκλειστική συνέντευξη με τον συνθέτη, κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των Βρετανών post punkers Gang Of Four, τον σπουδαίο Andy Gill.
- Αποκλειστική συνέντευξη με τον Mark Richardson, συνθέτη, τραγουδιστή και κιθαρίστα του βρετανικού punk συγκροτήματος Terminus.
- Συνεντεύξεις με δύο από τα πιο ελπιδοφόρα ελληνικά rock συγκροτήματα, τους πρωτευουσιάνους Underdogs και τους Λαρισαίους Birthday Kicks.
- Παρουσίαση της κορυφαίας punk μπάντας των White Lung από το Βανκούβερ του Καναδά, οι οποίοι κυκλοφόρησαν στις αρχές Μαΐου το 4ο άλμπουμ τους.

Επίσης, στην Εντροπία που κυκλοφορεί διαβάστε ένα αφιέρωμα στα επιστημονικά βιβλία των Γιάννη Κολοβού και Νίκου Σούζα, αλλά και τα μυθιστορήματα του Μπάμπη Αργυρίου τα οποία που αναλύουν πτυχές της δεκαετίας του 1980, καθώς κι ένα μικρό αφιέρωμα στα 80 χρόνια από τη μεγάλη Ισπανική Επανάσταση του 1936.

Η διοργάνωση γίνεται χωρίς χορηγούς, διαφημίσεις και δεν περιλαμβάνει εμπορικά έντυπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.